Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося свято Останього дзвоника
AA

Відбулося свято Останього дзвоника

29 травня 2015 року у загальноосвітніх навчальних закладах міста пролунав останній дзвінок, який ознаменував веселу пору канікул для  3540  школярів та відкрив дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості для  217 випускників.

На урочистих лінійках винуватців свята вітали представники міської влади, ВП ЮУАЕС, управління освіти, вчителі, батьки, ветерани. Школярам бажали продуктивно відпочити, набратися незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Випускникам останній дзвінок  сповістив про  вихід у самостійне доросле життя.   Їм побажали сміливості та наполегливості у подоланні  обраної цілі. Адже саме їм доведеться взяти на себе відповідальність за власну долю і долю своєї країни. Ми покладаємо на них великі надії і сподівання.  Віримо, що саме отримані в школі знання, творчі здібності, уміння відстоювати свої погляди і переконання  є тим безцінним капіталом, який допоможе кожному впоратися з усіма життєвими випробуваннями  і досягти  великих успіхів. Маємо надію, що кожен випускник стане гідним продовжувачем трудових традицій, започаткованих батьками, вчителями. Молоді, сильні, здорові, перспективні, здатні втілити мрії в реальність люди - це наші сьогоднішні випускники, це наш сьогоднішній день і наше майбутнє.

Тож нехай їх  завжди супроводжує успіх!

 

 

             

 

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 02.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 02 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Зарахування до страхового стажу періоду догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку для розрахунку страхової виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до частини 1 статті 14 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціа...

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...