Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Моє місто – Южноукраїнськ!
AA

Моє місто – Южноукраїнськ!

22 травня 2015 року в Южноукраїнському міському історичному музеї відбулось офіційне відкриття експозиції «Моє місто – Южноукраїнськ!» до Дня міста.

На захід завітали представники управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради, голова профспілки управління будівництва ЮУ АЕС Василь Сандул, южноукраїнська художниця Марія Ачкасова, учнівська молодь міста, представники ЗМІ та усі охочі.

До уваги відвідувачів було представлено фотовиставку світлин часів будівництва  Южно - Української атомної електростанції та її міста-супутника. Присутні на заході мали нагоду познайомитись з архівними випусками газет «Енергетик», «Молодь України» та «Мирний атом» 70-80-х років ХХ ст.. Для гостей та мешканців нашого міста також експоновано матеріал про южноукраїнського митця Владислава Ачкасова, представлено креслення Меморіального комплексу Захисникам Вітчизни, ескізи наскельних скульптур «Козак на коні» та «Покрова Пресвятої Богородиці», проект «Чорнобильської мадонни» та памятника жертвам Голокосту в Богданівці 1941-1942 років. Марія Ачкасова представила загалу свою роботу з гіпсу  «Образ митця», яку присвятила батькові.

Щиро дякуємо за допомогу у створенні експозиції Анатолію Миколайовичу Неньку.

Виставка триватиме до 22 червня 2015 року. Запрошуємо усіх охочих за адресою:

м. Южноукраїнськ

вул. Набережна Енергетиків 12-а

тел. для довідок: (05136) 2-12-71

 

Читайте також

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...