Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До відома керівників підприємств та суб’єктів підприємницької діяльності
AA

До відома керівників підприємств та суб’єктів підприємницької діяльності

На сьогодні в установах Державної пенітенціарної служби України у Миколаївській області утримується близько 3600 осіб засуджених до позбавлення волі. Із них 1400 осіб працездатних, які мають максимально залучатись до суспільно-корисної праці та відшкодовувати витрати за своє утримання, на поліпшення комунально побутових умов, сплати аліментів, відшкодування шкоди заподіяної державі та грамодянам.

Більше 80 % засуджених – це мешканці нашої області, міста Миколаєва, які після відбування покарання повернуться до місця проживання, тому головним завданням підприємств установ виконання покарань є виправлення засудженого за рахунок залучення його до праці, збереження ним трудових навичок, підготовка до початку трудової діяльності після звільнення.

Зараз на підприємствах та в майстернях установ працюють 695 засуджених, це лише 50 % від загальної чисельності працездатних. Рівень заробітної плати працюючих не забезпечує покриття витрат на їх утримання та відшкодування збитків. Відсутність достатніх обсягів робіт, неповне працевлаштування засуджених не дає можливості виконувати завдання по отриманню доходів від їх працевикористання, вирішення питання комунально - побутового та медичного забезпечення засуджених.

Серед основної продукції, що виготовляється підприємствами, слід виділити:

-                                  підприємство Ольшанської ВК №53 - плитка тротуарна, виготовлення металоконструкцій, колючо-стрічкова загорожа «Єгоза», контейнери сміттєві, вироби з дерев, рукавиці робочі, ковані вироби, ігрові та спортивні майданчики;

-                                  підприємство Казанківської ВК №93 - продукція Новоданилівського родовища граніту (рожевого кольору), бруківка всіх типорозмірів, пам’ятники гранітні, борт та поребрик пиляні, плитка пиляна, різноманітні малі архітектурні форми (вази, столи, лави, фонтани) та інші елементи садово-паркової і ландшафтної архітектури, ковані вироби.Крім того, підприємствами виготовляються під замовлення різні архітектурно-будівельні вироби : каміни, пам’ятники, монументи, стели, поребрик садовий і інші елементи садово-паркової і ландшафтної архітектури.

Для отримання більш детальної інформації і роз’яснень необхідно звертатися  за   телефонами:  (0512)37-43-43, 37-42-53, 37-43-40, (050) 543-72-17, (067) 835-51-16.

Адреса сайту: http://www.kvs.gov.ua.

Державна пенітенціарна служба області просить надавати перевагу продукції, що виготовляється вищезазначеними установами для потреб регіону. Цінова політика цих підприємств відрізняється від конкурентів.

                                          

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...