Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До Дня матері
AA

До Дня матері

У першу неділю травня українці відзначають незвичайне свято – День матері. Мама, матуся, ненька – скільки теплих спогадів таїть цей незвичайний феномен людини, котра дає нам безцінний дар – життя, а  материнська ласка гріє нас аж до старості. Ким би ми не були, чого б не досягли, ми всі у цей день стаємо просто синами і доньками своїх матерів – лагідних, незрадливих і завжди до нас прихильних.

Символічно, що День матері і Міжнародний день сім’ї практично збігаються у часі. І справді, неможливо уявити повноцінну українську родину, де б на чільному місці не перебувала мати – невтомна трудівниця, завжди жива й надихаюча душа світу – його початок, нескінченність та його безсмертя.

14 травня,  з нагоди Дня матері і Дня сім’ї,  на запрошення  батьків-вихователів дитячого будинку сімейного типу Марії Вікторівни і Леоніда Миколайовича, та  прийомних батьків Галини Павлівни та Сергія Володимировича директор Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді  Алла Дизик, провідний фахівець із соціально роботи  Інна Зажерило,  головний спеціаліст управління молоді спорту та культури Юлія Діордіященко завітали на гостини  та привітали  сім’ї зі святами. Гості  вручили подарунки та солодощі дітям.

 Спілкування з господарями та дітьми у тісному родинному колі  швидко промайнуло, але залишило про себе найкращі спогади. Ці два свята, мабуть, – найзворушливіші для кожного. Адже всі ми від самого народження і до смерті несемо у душі отой єдиний і неповторний образ своєї неньки, котра завжди зрозуміє, пробачить, пожаліє і буде щиро любити свою дитину.

 

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...