Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До Дня матері
AA

До Дня матері

У першу неділю травня українці відзначають незвичайне свято – День матері. Мама, матуся, ненька – скільки теплих спогадів таїть цей незвичайний феномен людини, котра дає нам безцінний дар – життя, а  материнська ласка гріє нас аж до старості. Ким би ми не були, чого б не досягли, ми всі у цей день стаємо просто синами і доньками своїх матерів – лагідних, незрадливих і завжди до нас прихильних.

Символічно, що День матері і Міжнародний день сім’ї практично збігаються у часі. І справді, неможливо уявити повноцінну українську родину, де б на чільному місці не перебувала мати – невтомна трудівниця, завжди жива й надихаюча душа світу – його початок, нескінченність та його безсмертя.

14 травня,  з нагоди Дня матері і Дня сім’ї,  на запрошення  батьків-вихователів дитячого будинку сімейного типу Марії Вікторівни і Леоніда Миколайовича, та  прийомних батьків Галини Павлівни та Сергія Володимировича директор Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді  Алла Дизик, провідний фахівець із соціально роботи  Інна Зажерило,  головний спеціаліст управління молоді спорту та культури Юлія Діордіященко завітали на гостини  та привітали  сім’ї зі святами. Гості  вручили подарунки та солодощі дітям.

 Спілкування з господарями та дітьми у тісному родинному колі  швидко промайнуло, але залишило про себе найкращі спогади. Ці два свята, мабуть, – найзворушливіші для кожного. Адже всі ми від самого народження і до смерті несемо у душі отой єдиний і неповторний образ своєї неньки, котра завжди зрозуміє, пробачить, пожаліє і буде щиро любити свою дитину.

 

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...