Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся семінар
AA

Відбувся семінар

06 травня в залі засідань управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради відбувся семінар на тему: «Актуальні питання трудового законодавства» та надання житлових субсидій. Засідання пройшло за участю представників управління праці та соціального населення Южноукраїнської міської ради, Южноукраїнської об’єднаної державної податкової інспекції головного управління державної фіскальної служби у Миколаївській області та представників роботодавців міста.

Заступник начальника управління, начальник відділу праці Олена Філонова надала роз’яснення  щодо порядку  виплати компенсації підприємствам, установам, організаціям у межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації на особливий період.

Головні спеціалісти відділу праці ознайомили присутніх про: порядок працевлаштування демобілізованих працівників та їх гарантії, а також  з вимогами законодавства щодо проведення атестації робочих місць за умовами праці та змінами пільгового стажу для отримання пільгової пенсії за роботу у важких та шкідливих умовах праці за Списками №1, 2. 

Головний державний інспектор з питань інформаційно-комунікаційного супроводження Южноукраїнської об’єднаної державної податкової інспекції головного управління державної фіскальної служби у Миколаївській області Ірина Головченко проінформувала про порядок оподаткування виплат, які компенсуються з бюджету відповідно до прийнятих у Законі України від 20.05.2014 №1275 змін до Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування», податкового кодексу України.

Заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Лариса Заболотна  ознайомила з порядком надання житлових субсидій за спрощеною системою.  

 

Читайте також

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...

До уваги військовослужбовців!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради інформує.   10.04.2...