Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Оплата населенням міста Южноукраїнська житлово-комунальних послуг та електроенергії у січні–березні 2015 року
AA

Оплата населенням міста Южноукраїнська житлово-комунальних послуг та електроенергії у січні–березні 2015 року

Відділ статистики у місті Южноукраїнську повідомляє, що у січні–березні 2015 року населенню міста нараховано до сплати за житлово-комунальні послуги (без урахування сум субсидій та пільг) 22,1 млн.грн.

Сплачено населенням міста, включаючи погашення боргів попередніх періодів, 20,9 млн.грн. Рівень сплати за житлово-комунальні послуги cтановив 94,7%.

Серед видів послуг найвищий рівень сплати спостерігався за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання – 100,3%, найнижчий за послуги з централізованого водопостачання та водовідведення (71,8%). Рівень сплати за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій становив 99,9% нарахованої суми.

Заборгованість населення з оплати житлово-комунальних послуг упродовж січня–березня 2015 року збільшилась на 1,2 млн.грн. (на 17,6%) і на кінець березня становила 7,9 млн.грн. Середній термін заборгованості населення за всі послуги склав 1,1 місяця.

Крім того, населенням міста у січні–березні 2015 року сплачено за електроенергію 1,5 млн.грн. Борг за електроенергію на кінець березня становив 440 тис.грн.

 

 

Читайте також

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...

До уваги військовослужбовців!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради інформує.   10.04.2...