Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Банк-лідер в Україні
AA

Банк-лідер в Україні

Надійність банку перевірена часом

Протягом останніх кількох місяців Ощадбанк трьома авторитетними виданнями був визнаний найстійкішим і найнадійнішим банком України. Незважаючи на складну ситуацію в країні, Ощадбанк змінюється. Як зсередини, так і ззовні. Поліпшується якість обслуговування, кредитується економіка, оновлюються відділення. Сьогодні Ощадбанк виглядає як острівець стабільності. За рахунок чого це вдається робити, з'ясовував наш кореспондент.

Держава надає 100% гарантію по вкладах

Надійність. Один з головних критеріїв у виборі банку. І одна з причин, чому Ощадбанк стрімко покращує свої позиції.

Ощадбанк - єдиний банк в Україні, який має 100% державну гарантію збереження вкладів. Ця гарантія закріплена законом «Про банки і банківську діяльність». Що це означає в перекладі на просту мову? Що незалежно від того, яку суму ви поклали на рахунок в Ощадбанку, вам її повернуть у повному обсязі і без будь-яких затримок. Погодьтесь, в умовах, коли тільки торік закрились 33 банки, це вкрай важливо. Ніхто не хоче оббивати пороги високих кабінетів і бігати по різних інстанціях у спробах повернути свої гроші.

Та не лише це визначає поточні позиції Ощадбанку. Як відзначають експерти, вперше за довгі роки банк почав проявляти себе, йти назустріч людям, переконувати їх у тому, що здатний стати національним надбанням.

Як це проявляється?

По-перше, банк збільшує кількість сервісів, розширює мережу банкоматів та інформаційно-платіжних терміналів. Зокрема, мережа власних і партнерських банкоматів Ощадбанку сягає 5 тис. Це одна з найбільших мереж в Україні. А кількість інформаційно-платіжних терміналів, через які можна оплатити комунальні послуги, переказати гроші на картки інших банків і здійснити інші операції, вже перевищує 1 тис.

По-друге, банк відкриває установи нового типу. Це відділення європейського зразка. Зі зручними касовими зонами, сучасним обладнанням, привітним і кваліфікованим персоналом, де клієнт витрачає на обслуговування в комфортних умовах мінімум часу.

По-третє, Ощадбанк не залишається осторонь від подій, які сьогодні відбуваються в Україні. У 2014 році за допомогою банку було реалізовано безліч соціальних проектів. Проведений благодійний аукціон «Мистецтво, что рятує», за підсумками якого вдалося виручити понад 5 млн. гривень. Ці кошти пішли на адресні рахунки важкопоранених бійців української армії.

Крім того, працівники Ощадбанку перерахували свою одноденну зарплату в розмірі 3,65 млн. гривень на потреби військових. Також разом зі Святославом Вакарчуком були зібрані кошти на відновлення військового госпіталю в Запоріжжі.

Інакше кажучи, банк і його співробітники своїм прикладом показують, що навіть у таких важких умовах можна робити дуже багато.

Цифри і факти

• Ощадбанк - єдиний в Україні банк, який має 100% державну гарантію збереження вкладів.

• Ощадбанк - №1 у рейтингу найбільш стійких банків України.

• Ощадбанк - №1 у рейтингу надійності банків у 2015 році за версією авторитетного ділового журналу «Деньги».  

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...