Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася 65 сесія Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулася 65 сесія Южноукраїнської міської ради

30 квітня відбулася 65 сесія Южноукраїнської міської ради під головуванням секретаря Южноукраїнської міської ради Дмитра Мірошника.

У пленарному засіданні взяли участь 24 депутата Южноукраїнської міської ради, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лілія Грабовенко, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитро Судаков та Ярослава Нікітіна, начальники управлінь та відділів місцевого самоврядування, прокурор міста Южноукраїнська  Олег Коцюба, начальник міського відділу УМВС України в Миколаївської області Олександр Зінін, мешканці міста та засоби масової інформації.

Міською радою затверджено звіт  про виконання бюджету міста Южноукраїнська за І квартал 2015 року,  положення про управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради, а також переліки об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які підлягають приватизації (відчуженню) та які не підлягають приватизації (відчуженню) в 2015 році.

Депутати міської ради надали  згоду на передачу з державної власності, зі сфери управління Міністерства охорони здоров'я України, в комунальну власність територіальної громади міста Южноукраїнська цілісний  майновий  комплекс  Державний заклад «Спеціалізована медико-санітарна частина №2 Міністерства охорони здоров’я України».

Прийнято рішення  про звернення до господарського суду із заявою щодо порушення справи про банкрутство комунального підприємства «Південсервіс».

Міською радою заслухано звіт  про  виконання  договору  від  27.09.2013  року   №83-09/13  на    реконструкцію   об’єкту комунальної власності територіальної громади  міста   Южноукраїнська    гуртожитку  №6  за адресою: вулиця  Комсомольська, 3 на пайових засадах під житло та вирішено розірвати договір у зв’язку з  невиконанням його умов Виконавцем.

Також, прийнято рішення про звільнення 6 травня 2015 року Телятника Юрія Васильовича із займаної посади керуючого справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради за власним бажанням у зв’язку з виходом на пенсію.

Внесено доповнення до рішення Южноукраїнської міської ради від 29.05.2014 №1261 «Про передачу функцій з  технічного обслуговування та поточного ремонту внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення і зливної каналізації у багатоквартирних житлових будинках, що знаходяться в комунальній власності територіальної громади міста Южноукраїнська», яким визначено комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» виконавцем послуг з централізованого опалення, централізованого постачання холодної та гарячої води, централізованого водовідведення у багатоквартирних житлових будинках міста Южноукраїнська.

Депутати міської ради ініціювали  питання щодо присвоєння звання «Почесний громадянин міста Южноукраїнська» Сонченку Миколі Дмитровичу до Дня міста.

Також, міською радою прийняті рішення про розміщення пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, про приватизацію житла, про присвоєння поштової адреси,  а також рішення з питань врегулювання земельних відносин у місті.

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...