Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді приєднався до Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою!»
AA

Колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді приєднався до Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою!»

  25 квітня колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді приєднався до Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою!» та соціально-екологічної ініціативи «Дерево Миру», які проводились одночасно по всій країні. Головним спрямуванням акцій було екологічне виховання, благоустрій, правильне поводження з відходами та усвідомлення важливості миру.

 

Проведені акції надали  можливість кожному южноукраїнцю  зробити свій внесок у поліпшення загальної екологічної ситуації на благо майбутнього нашої країни та об’єднали громаду міста.

Експлуатація багатств природи, активна неконтрольована діяльності людини, призвела до масштабів екологічної катастрофи. Люди поставили себе над природою, забувши, що вони є її частиною і підкоряються її законам. Тож для успішного розв’язання складних екологічних проблем насамперед потрібен перехід до утвердження екологічної свідомості як на індивідуальному, так і на суспільному рівні.

Природні ресурси і довкілля як загальнолюдську спадщину треба використовувати з дотриманням принципу рівних прав нинішнього і майбутніх поколінь.

Тож сподіваємось, що  кожен, хто хоч раз добровільно прибирав прекрасні скелі Південного Бугу, вже ніколи не кине навіть недопалок повз урну, й б ільшість друзів такої людини теж перестануть смітити в її присутності. Щоб це бажання стало реальністю, потрібно зробити лише три речі:

·        не смітити;

·        гуртом прибрати свій шматочок країни, збільшуючи простір чистоти;

·        долучати до цих простих дій інших людей.

 

 

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...