Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулась щорічна акція освітян міста «Зробимо Южноукраїнськ чистим!»
AA

Відбулась щорічна акція освітян міста «Зробимо Южноукраїнськ чистим!»

 25 квітня, в рамках Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою!» (letsoloit.org.ua); відбулась щорічна акція освітян міста «Зробимо Южноукраїнськ чистим!». Всеукраїнська Акція була започаткована, як складова Всесвітнього руху «Let`s Do it, World!», у 2011 році і до 2015 року об’єднала в своїх рядах понад 1000 населених пунктів  та понад 200000 учасників.

Цього теплого, сонячного дня освітяни міста, як і в попередні роки, вийшли на прибирання території від дитячого містечка  та телевежі мобільного оператора, вздовж Меморіального комплексу.

Перед початком робіт відбулось урочисте відкриття Акції; з вітальним словом виступив начальник управління освіти Юрій Сінчук та представник  Всеукраїнської Акції в нашому місті Роман Яворський.

Виступаючі привітали учасників освітянської акції, подякували за небайдужість, довели до відома статистику екологічних акцій в масштабах України та світу.

Юрій Михайлович розповів, що робота освітян в цьому напрямку не обмежується тільки прибиранням, а має більш  широкий спектр діяльності і, як доказ, були вручені грамоти і подяки найактивнішим дітям, слухачам секцій Малої академії наук, які готували і захищали свої наукові проекти на екологічну тематику, як в обласному центрі так і в м. Києві. Були відзначені: Брятко Анастасія – ЮЗШ №1, Фендик Анна – Гімназія №1, Савченко Катерина – ЮЗШ №2, Адаменко Максим – ЮЗШ №1.

Крім того очільник освітян нагадав, що  ними колегіально було прийнято 3 роки потому рішення, що до цієї акції кожний працівник галузі освіта  та усі діти  5-11 класів  загальноосвітніх закладів,  роблять символічний фінансовий внесок в розмірі 10 коп.  на вирішення інших проблемних питань в нашому місті, а тому символічний акційний пакет із 586 грн 85 коп. на сцені був переданий Юрієм Михайловичем Роману Яворському.

В цілому ж в Акції прийняли участь 308 освітян що складає понад  20 % від усіх працюючих і відповідає  раніше прийнятим домовленостям. А за час  прибирання Южноукраїнськ став чистішим на 10м3 сухостою та 83  пакети різноманітного сміття.

От же, готуємось до Акції «Зробимо Южноукраїнськ чистим – 2016!»

 

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...