Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Пройшов місячник боротьби з туберкульозом
AA

Пройшов місячник боротьби з туберкульозом

Враховуючи актуальність захворювання на туберкульоз, щорічно в СМСЧ № 2 проводиться місячник по боротьбі з цією недугою. Основна мета місячника – довести до населення в різноманітних формах інформацію по профілактиці туберкульозу, особливостях проявів цього захворювання, шляхах передачі і заходах боротьби з цією інфекцією.

В рамках місячника боротьби з туберкульозом, що цього року був оголошений з 16 березня до 16 квітня в м. Южноукраїнську були проведені різноманітні заходи: засідання імунної комісії, де проводилася роз`яснювальна робота з батьками, що відмовляються від щеплень та туберкулінодіагностики; засідання інфекційної комісії щодо аналізу якості виконання заходів протидії туберкульозу в СМСЧ № 2 за 2014 р.; опублікована стаття лікаря-фтизіатра в ЗМІ; були прочитані лекції для безробітних в міському центрі зайнятості та в міському центрі «Турбота» щодо профілактики туберкульозу; відбувся виступ по телебаченню завідувача поліклініки для дорослих та лікаря-фтизіатра Філіпової Н.В; лікарями прочитані лекції в дитячих колективах серед дітей та їх батьків на тему ранньої діагностики та профілактики туберкульозу у дітей, особлива увага приділялася значенню туберкулінодіагностики у виявленні туберкульозу та інфікованості мікобактеріями серед дитячого населення, пропаганді формування здорового способу життя.

В дошкільних навчальних закладах та школах міста Южноукраїнська увагу дітей, вихователів та батьків привертали яскраві санбюлетені, що були намальовані медичними працівниками цих закладів.

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...