Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Шановні мешканці квартир та суб’єкти господарювання всіх форм власності нежитлових приміщень у багатоквартирних житлових будинках міста Южноукраїнська!
AA

Шановні мешканці квартир та суб’єкти господарювання всіх форм власності нежитлових приміщень у багатоквартирних житлових будинках міста Южноукраїнська!

КП ЖЕО повідомляє, що рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 15.04.2015 №74 «Про встановлення для всіх груп споживачів тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які надає комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання» встановлені з 01.05.2015 р. та з 01.12.2015 р. тарифи для населення та для всіх груп споживачів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій. 

Встановлені тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій по кожному будинку окремо та по кожній складовій наведені в таблиці.

Рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 15.04.2015 №75 «Про встановлення тарифів на послуги з вивезення та захоронення побутових відходів, які надають комунальні підприємства «Житлово-експлуатаційне об'єднання» та «Служба комунального господарства», встановлені з 01.05.2015 р. тарифи для населення на послуги з вивезення побутових відходів, в розмірі 7,07 грн. з ПДВ на 1 мешканця в місяць та з 01.12.2015 р. у розмірі 7,82 грн. з ПДВ на 1 мешканця в місяць та з 01.05.2015 р для підприємств, які надають житлово-комунальні послуги населенню, в частині обсягів утворення твердих побутових відходів від мешканців, та комунальних підприємств, які утримують об’єкти благоустрою – в розмірі 62,66 грн. за 1 м3  з ПДВ та для бюджетних установ в розмірі 66,14 грн. за 1 м3 з ПДВ.  

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...