Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Обласний конкурс «Відкриваємо Миколаївщину»
AA

Обласний конкурс «Відкриваємо Миколаївщину»

Комунальний заклад «Міська бібліотека для дітей» оголошує про проведення обласного конкурсу для читачів нашого міста «Відкриваємо Миколаївщину» (створення дітьми проспекту туристичних маршрутів свого краю).

Цей конкурс  впроваджується з метою виховання почуття любові до рідного краю та бережливого ставлення до його природних багатств.

Організацію та проведення обласного конкурсу «Відкриваємо Миколаївщину» серед дітей - учнів забезпечує Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім. В.О. Лягіна.

У конкурсі можуть брати участь підлітки віком від 10 до 16 років.

Інформація про проведення Конкурсу більш детальніше є  в Положенні про конкурс та у дитячій бібліотеці (б-р. Цвіточний, 4)

 Мета конкурсу:

Відродження, підтримка і розвиток  інтересу до самобутньої історії рідного краю, народних і культурних традицій, історичної спадковості поколінь.

Організація серед дітей та підлітків  власних творчих розшуків  щодо  збору матеріалів про місто, район, село, вулицю, дім.

Можливість отримання вичерпної інформації про туристську інфраструктуру  Миколаївщини, поширення якої допоможе дітям, підліткам та їх батькам стати більш обізнаними в питаннях краєзнавства, дізнатися про заповідні місця Миколаївщини, заздалегідь визначити для себе маршрути  для майбутніх   подорожей  та активного  корисного дозвілля.

Завдання конкурсу:

Створення дітьми саморобного, друкованого або електронного проспекту туристичного маршруту свого краю, зміст якого присвячений розкриттю відомих та невідомих історичних, архітектурних, культурних, духовних, природних чи інших пам’яток певної місце

Організація конкурсу:

Конкурс проводиться  з 1  квітня  до 1 вересня  2015 року

Проводиться конкурс у 2 етапи:

1 етап – з 1 квітня до 1 вересня 2015 року на районному та місцевому рівні. Серед учасників Конкурсу обираються 3 переможці районного (місцевого) рівня, проспекти яких подаються на розгляд обласного журі;

2 етап – з 1 вересня до 1 жовтня 2015 року - обласний тур. Розгляд робіт  обласним журі і обрання  переможців обласного конкурсу.

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...