Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся особистий виїзний прийом директора департаменту соціального захисту населення Миколаївської ОДА Ольги Сивопляс
AA

Відбувся особистий виїзний прийом директора департаменту соціального захисту населення Миколаївської ОДА Ольги Сивопляс

26 березня в приміщенні управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради відбувся особистий виїзний прийом директора департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації Ольги Сивопляс.

Під час прийому порушувалися питання перерахунку пенсії, встановлення статусу ліквідатора аварії на ЧАЕС, поновлення державної соціальної допомоги одинокій матері. На всі запитання директор департаменту надала вичерпні відповіді відповідно до чинного законодавства.

В цей же день Ольга Вікторівна зустрілася з секретарем Южноукраїнської міської ради Дмитром Мірошником. В ході зустрічі директор департаменту акцентувала увагу на виплатах субсидій на житлово-комунальні послуги за новим порядком, недопущення скорочення штатних одиниць в управлінні праці та соціального захисту населення та інших питаннях.

            В ході робочого візиту Ольга Сивопляс оглянула пандус, який побудований для інваліда міста за індивідуальним проектом та має окремий вихід з квартири, зустрілася з колективом Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та обговорила нагальні питання соціального захисту.

 

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...