Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася 64 сесія Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулася 64 сесія Южноукраїнської міської ради

26 березня відбулася 64 сесія Южноукраїнської міської ради під головуванням секретаря Южноукраїнської міської ради Дмитра Мірошника.

У пленарному засіданні взяли участь 33 депутата Южноукраїнської міської ради, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лілія Грабовенко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитро Судаков, керуючий справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради Юрій Телятник, начальники управлінь та відділів місцевого самоврядування, начальник Южноукраїнського міського управління юстиції Василь Дробот, прокурор міста Южноукраїнська  Олег Коцюба, начальник міського відділу УМВС України в Миколаївської області Олександр Зінін, мешканці міста та засоби масової інформації.

Міською радою внесено зміни до  бюджету міста Южноукраїнська та доповнення до  міської Програми капітального будівництва об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної інфраструктури міста Южноукраїнська на 2011-2015 роки.

 Затверджено план роботи Южноукраїнської міської ради на 2015 рік.

Депутати міської ради призначили на посаду  директора комунальної установи «Інформаційне агентство «Контакт»  Людмилу Мальцеву.

Надано на 2015 рік пільги по сплаті земельного податку (шляхом звільнення) органам місцевого самоврядування, закладам, установам, організаціям, дошкільним та загальноосвітнім навчальним закладам, закладам культури, освіти, охорони здоров'я, соціального захисту, фізичної культури та спорту, які повністю утримуються за рахунок коштів міського бюджету та/або державного бюджету, а також комунальним підприємствам «Житлово-експлуатаційне об’єднання», «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство», «Служба комунального господарства» та власникам (балансоутримувачам) багатоквартирних житлових будинків, за виключенням  площ будівель, споруд  (їх частин), що здаються в тимчасове користування (оренду) іншим підприємствам, установам, організаціям.

Міською радою прийняті рішення про розміщення пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, про приватизацію житла, про присвоєння поштової адреси, про виконання та зняття з контролю рішень міської ради, а також рішення з питань врегулювання земельних відносин у місті.

 

 

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...