Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | ПРО РОБОТУ ВП «ЮЖНО-УКРАЇНСЬКА АЕС» У ПЕРІОД З 12 ПО 22 БЕРЕЗНЯ 2015 РОКУ
AA

ПРО РОБОТУ ВП «ЮЖНО-УКРАЇНСЬКА АЕС» У ПЕРІОД З 12 ПО 22 БЕРЕЗНЯ 2015 РОКУ

У період з 12 по 22 березня відокремленим підрозділом «Южно-Українська АЕС» вироблено 521 мільйон 443 тисячі кіловат-годин електроенергії, у т.ч. на:

  • АЕС – 515 мільйонів 120 тисяч кіловат-годин;  
  • Ташлицькій ГАЕС – 4 мільйони 497 тисяч кіловат-годин;
  • Олександрівській ГЕС – 1 мільйон 826 тисяч кіловат-годин.

Для отримання такої кількості електроенергії на тепловій електростанції потрібно було б спалити 193 тисячі тонн донецького вугілля або 147 мільйонів кубометрів природного газу.

Обладнання першого, другого енергоблоків АЕС працювало без зауважень у заданому режимі. Третій енергоблок перебував у планово-попереджувальному ремонті.

На Олександрівській ГЕС в роботі знаходились перший і другий гідроагрегати в залежності від розходу води у р. Південний Буг.

Перший та другий гідроагрегати Ташлицької ГАЕС працювали за заданим графіком несення навантажень.

Радіаційний фон на промисловому майданчику Южно-Української АЕС за вказаний період знаходився на рівні природних фонових значень, що були заміряні до пуску атомної станції, та на 23 березня складає 9 мкР/год. Викиди радіоактивних речовин у навколишнє середовище не перевищували встановлених допустимих значень.

Оперативну інформацію про роботу Южно-Української АЕС цілодобово можна отримати за телефоном-автовідповідачем №(05136)2-29-93 та на офіційному інтернет-сайті за адресою www.sunpp.mk.ua.

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...