Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Шановні мешканці квартир та суб’єкти господарювання всіх форм власності нежитлових приміщень у багатоквартирних житлових будинках міста Южноукраїнська!
AA

Шановні мешканці квартир та суб’єкти господарювання всіх форм власності нежитлових приміщень у багатоквартирних житлових будинках міста Южноукраїнська!

Додатково до об’яви опублікованої в газеті Южноукраїнської міської ради «Контакт» 05.03.2015 р., КП ЖЕО роз’яснює про намір здійснити зміну тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

Розмір тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій опубліковано на офіційному сайті міста Южноукраїнська 02.03.2015 р. (в розділах  "Новини міста"  та "Житлово-комунальне господарство" ("Новини"), в об’яві газети Южноукраїнської міської ради «Контакт» №16 від 05.03.2015 р.

Перелік послуг, структура, періодичність та строки надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які надаються КП ЖЕО, затверджені рішеннями виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 03.12.2014 №270 та №271, залишаються без змін.

Діючі побудинкові тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій діють з 2011 року - 4 роки.

З моменту встановлення діючих тарифів у порівнянні з розрахованим проектом тарифів збільшилась мінімальна заробітна плата з нарахуванням на 32,1% (з 922 грн. до 1218 грн.), підвищилась вартість паливо-мастильних матеріалів в 3,2 рази з 5,73 грн. до 18,33 грн. без ПДВ за 1 літр ПММ, тарифи на електроенергію, встановлені ДПЕМ ПРаТ «Атомсервіс» на 76 %, комунальні послуги, які надає КП ТВКГ в 2,6 рази, відбулось подорожчання вартості матеріалів для ремонтних робіт, запчастин, інвентарю, спецодягу, інструментів та інших витрат.

Запропонований проект тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій після перевірки фахівцями управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради буде винесений на розгляд та затвердження виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради.

З калькуляцією розрахунків проекту тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій можна ознайомитись в КП ЖЕО за адресою:

вул. Паркова, 5 каб.209

або за телефоном 2-54-42

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...