Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Шановні мешканці квартир та суб’єкти господарювання всіх форм власності нежитлових приміщень у багатоквартирних житлових будинках міста Южноукраїнська!
AA

Шановні мешканці квартир та суб’єкти господарювання всіх форм власності нежитлових приміщень у багатоквартирних житлових будинках міста Южноукраїнська!

Додатково до об’яви опублікованої в газеті Южноукраїнської міської ради «Контакт» 05.03.2015 р., КП ЖЕО роз’яснює про намір здійснити зміну тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

Розмір тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій опубліковано на офіційному сайті міста Южноукраїнська 02.03.2015 р. (в розділах  "Новини міста"  та "Житлово-комунальне господарство" ("Новини"), в об’яві газети Южноукраїнської міської ради «Контакт» №16 від 05.03.2015 р.

Перелік послуг, структура, періодичність та строки надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які надаються КП ЖЕО, затверджені рішеннями виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 03.12.2014 №270 та №271, залишаються без змін.

Діючі побудинкові тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій діють з 2011 року - 4 роки.

З моменту встановлення діючих тарифів у порівнянні з розрахованим проектом тарифів збільшилась мінімальна заробітна плата з нарахуванням на 32,1% (з 922 грн. до 1218 грн.), підвищилась вартість паливо-мастильних матеріалів в 3,2 рази з 5,73 грн. до 18,33 грн. без ПДВ за 1 літр ПММ, тарифи на електроенергію, встановлені ДПЕМ ПРаТ «Атомсервіс» на 76 %, комунальні послуги, які надає КП ТВКГ в 2,6 рази, відбулось подорожчання вартості матеріалів для ремонтних робіт, запчастин, інвентарю, спецодягу, інструментів та інших витрат.

Запропонований проект тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій після перевірки фахівцями управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради буде винесений на розгляд та затвердження виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради.

З калькуляцією розрахунків проекту тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій можна ознайомитись в КП ЖЕО за адресою:

вул. Паркова, 5 каб.209

або за телефоном 2-54-42

 

Читайте також

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років, які зареєстровані в Южноукраїнсь...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 06 по 12 травня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

6 травня о 12:38 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 54 по вул. Європейській...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 10.05.2024 по 16.05.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади надійшло доходів в сумі19 364,8 тис. грн., із них:...

До уваги військовозобов’язаних осіб – мешканців Южноукраїнської міської територіальної громади та внутрішньо-переміщених осіб!

Центр надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська

У зв’язку із набранням чинності з 18.05.2024 Закону України «Про внесення змін до деяких...

Оздоровлення дітей з інвалідністю в ОРК «Іскра»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

10 вихованців відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Т...