Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Подяка за потужний тандем
AA

Подяка за потужний тандем

10 березня в Палаці культури «Енергетик» відбувся захід, на який два колективи  очікували не один день. На сцені свій талант продемонстрували вихованці Дитячої школи мистецтв та Народного художнього колективу «Адажіо»  гімназії №1. Дві години із великим задоволенням та морем захоплюючих емоцій провели глядачі разом із виконавцями, з якими познайомилися, ще раз підтвердивши відому для багатьох жителів міста істину – наші діти дуже талановиті, а педагоги, які з ними працюють, зуміли знайти та відкрити у них ту іскорку таланту, яка великим полум’ям запалала на сцені й надовго залишиться в пам'яті глядачів.

Колектив Дитячої школи мистецтв під керівництвом Лашевич Н.В. та її заступника Кожевнікової С.В., керівників відповідних напрямків Печенюк О.Д., Корольова В.В., Овсячко О.М., Зруйнованого Д.А., Карабіненко Ю.О., Шарати М.В., Коровіної А.І. та його вихованці довели, що за останні роки професійно зросли і зуміли продемонструвати нові напрямки роботи як молодих творчих педагогів так і тих, хто не один рік  навчав і виховував  учнів школи. Класична музика, неперевершений оперний спів, сольне виконання та інструментальний колектив, змінюючи один одного, захоплювали глядачів своїм професіоналізмом та манерою виконання.

Народний колектив «Адажіо» під керівництвом Янкул Л.В. за час свого існування зумів неодноразово зачарувати глядачів області та України, провів цікавий тур «Весна в Парижі», покорив та отримав визнання і глядацькі симпатії за кордоном, але вперше показав свою майстерність, творчість та потенціал мешканцям Южноукраїнська. І це колективу вдалося .

Звичайно, цьому прекрасному святу передувала кропітка робота. Витрачено немало зусиль керівників і самих виконавців. Хвилювалися ті, які виходили на велику сцену неодноразово, вміло перевтілювалися в образ захоплюючи глядачів, і ті,  хто вперше вийшов, щоб перебороти та показати себе і свій талант.

Свято відбулося, про нього згадуватимуть і глядачі, й артисти - виконавці. Стоячи, аплодували учасникам концерту глядачі. За кулісами залишилися ті, хто його організував - це виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради, колектив Будинку культури «Енергетик», адміністрація та колективи Дитячої школи мистецтв та гімназії №1. Перший крок до спільної співпраці двох потужних колективів Дитячої школи мистецтв та Народного колективу «Адажіо» зроблено. Особливі слова вдячності хочеться сказати на адресу управління молоді, спорту та культури, начальнику Захарко Н.Г., директору ПК «Енергетик» Заболотному О.М. та режисеру Трухановій І.А.

Сподіваємось, що ще не один раз жителі міста зможуть побачити та почути ці дитячі колективи і отримати море захоплюючих та позитивних емоцій від виконавської майстерності юних артистів.

 

 

Читайте також

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

На теперішній час наша громада знаходиться в межах встановлених граничних лімітів споживання електро...

Шановні голови ОСББ та управителі!

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Шановні голови ОСББ та управителі! Якщо є нагальна потреба у завезенні піску в пісочниці на дитяч...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 16.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 16 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...