Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До відома керівників підприємств та суб’єктів підприємницької діяльності!
AA

До відома керівників підприємств та суб’єктів підприємницької діяльності!

На виконання Указу Президента  від 3 липня 2000 року №849 «Про сприяння підготовці управлінських кадрів для сфери підприємництва» в Україні з 2001 року реалізується програма заходів з перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва, затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2000 року №1358 (далі-Програма).

Основним партнером Програми є Німеччина, співробітництво з якою здійснюється в рамках Спільної заяви Уряду України та Уряду ФРН щодо підтримки Програми через федеральне міністерство економіки і енергетики Німеччини, а стажування менеджерів організовує Товариство міжнародного співробітництва (далі – GIF).

В рамках Програми Мінекономрозвитку разом з GIF планують проведення конкурсного відбору претендентів на стажування у Німеччині.

Конкурсний відбір буде проводитись у :

- м. Львів у період з 3 по 4 березня 2015 року на базі Центру Підтримки Бізнесу «НьюБізнет», контактна особа – Михайло Павлів, менеджер із зовнішньоекономічної діяльності. Додаткова інформація за тел.: (032) 297-18-55, електронна пошта: iiif.lviv@gmail.com.

- м. Хмельницький у період з 16-20 березня 2015 року (місце проведення конкурсного відбору уточнюється), контактна особа – Марина Миколаївна Дзензель, заступник начальника відділу цінового регулювання, торгівлі, ринків товарів та послуг Департаменту економічного розвитку і торгівлі Хмельницької обласної державної адміністрації. Додаткова інформація за тел.: (0382) 65-41-86.

- у м. Одеса у період з 23-27 березня 2015 року (місце проведення конкурсного відбору уточнюється) контактна особа – Тетяна Славова, відповідальний менеджер. Додаткова інформація за тел.: (048) 79-63-33, електронна пошта : germany-giz@lab-consult.com.

- у м. Київ у квітні 2015 року на базі GIF, за адресою м. Київ, вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), буд. 44 офіс 5 (дата буде уточнена та повідомлена додатково).

Дана програма є елементом зовнішньоекономічної політики Німеччини і шляхом стажувань в Німеччині сприяє: виходу українських підприємств на міжнародні ринки; підвищенню конкурентоспроможності українських підприємств; підвищенню кваліфікації українських менеджерів через отримання ними нових компетенцій у сферах ведення бізнесу з німецькими та іншими іноземними партнерами, ведення переговорів з представниками інших країн та ін.

Учасник Програми отримує можливість:

- стати фахівцем в міжнародному бізнесі, особливо з Німеччиною;

- набути інформацію, знання, навички та міжкультурні управлінські компетенції, що допомагають налагодити співпрацю з німецькими компаніями;

- підвищити свою конкурентну здатність;

- набути практичного досвіду ведення переговорів з потенційними німецькими партнерами;

- ознайомитися з Німеччиною як економічним партнером;

- встановити контакти з німецькими компаніями і знайти надійних партнерів;

- безпосередньо ознайомитися з обладнанням, матеріалами і технологіями німецьких компаній і придбати необхідне;

- набути інформацію про можливості збуту своєї продукції в Німеччині;

- кар’єрного зростання / розширення особистого кругозору / росту особистості

- побачити німецьку компанію зсередини;

- стати частиною міжнародної бізнес-спільноти з ексклюзивним виходом на випускників, з 16 країн – партнерів Програми різних сфер діяльності.

У 2015 році українським менеджерам / підприємцям пропонується стажування за напрямками:

- економічна кооперація без галузевої специфіки;

- економічна кооперація з галузевою специфікою*.

1. Економічна кооперація у сфері енергоефективності в промисловості.

2. Економічна кооперація у сфері енергоефективності у будівництві і санації будівель і споруд.

3. Економічна кооперація у сфері поновлюваних джерел енергії.

4. Економічна кооперація у секторі охорони здоровя.

5. Економічна кооперація в аграрному секторі.

* У випадку, якщо напрямок не може бути запропонований, GIZ залишає за собою право включити прийнятих кандидатів у формат «Економічна кооперація без галузевої специфіки».

Інтерв’ю серед кандидатів на стажування відбудеться: у Харкові : у період з 17 по 20 лютого 2015 року, у Сумах : у період з 23 по 27 лютого 2015 р., у Львові з 3 по 4 березня 2015 року, у Хмельницькому у період з 16 по 20 березня 2015 року,  у Одесі у період з 23 по 27 березня 2015 року.

Інтерв’ю проводяться GIZ разом з партнером, Міністерством економічного розвитку та торгівлі України з партнерами у зазначених регіонах.

 Додаткова інформація:

Тел.: (044) 228-42-54; http://www.managerprogramm.de.

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...