Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Первомайська об’єднана державна фінансова інспекція оголошує конкурс на заміщення вакантних посад
AA

Первомайська об’єднана державна фінансова інспекція оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

Первомайська об’єднана державна фінансова інспекція оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

- Заступника начальника Первомайської об’єднаної фінансової інспекції. 

Професійно-кваліфікаційні вимоги: Повна вища освіта фінансово-економічного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом в органах ДКРС на керівних посадах нижчої категорії чи на посаді головного контролера-ревізора (головного державного аудитора)  та/або в Держфінінспекції та її територіальних органах на керівних посадах нижчої категорії чи на посаді головного державного фінансового інспектора (головного державного аудитора) – не менше 2 років, або стаж роботи за фахом на керівних посадах у державній службі чи в інших сферах економіки – не менше 3 років, або стаж роботи за фахом – не менше 5 років. Післядипломна освіта у сфері управління: магістр державного управління за відповідною спеціалізацією.

- Старшого державного фінансового інспектора Первомайської об’єднаної фінансової інспекції.

Професійно-кваліфікаційні вимоги: Повна вища освіта фінансово-економічного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом в органах ДКРС на посаді контролера-ревізора (державного аудитора) та/або в Держфінінспекції та її територіальних органах на  посаді державного фінансового інспектора (державного аудитора) – не менше 1 року, або стаж за фахом у державній службі – не менше 2 років, або стаж за фахом в інших сферах діяльності – не менше 1 року. Післядипломна освіта у сфері управління: магістр державного управління за відповідною спеціалізацією.

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...