Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Новорічний концерт народного ансамблю спортивного-бального танцю «Натхнення» запрошує»
AA

Новорічний концерт народного ансамблю спортивного-бального танцю «Натхнення» запрошує»

  28 грудня пройшов традиційний Новорічний концерт народного ансамблю спортивного-бального танцю  «Натхнення» запрошує», але цього року вперше концерт було проведено з благодійною метою, кошти зібрані з концерту були передані благодійному фонду «Миротворець» для допомоги воїнам, що беруть участь в АТО. Як завжди, на концертах «Натхнення» зала була переповнена. Танцюристи ансамблю показували свою майстерність, читали вірші та дякували воїнам АТО за їх мужність та відвагу. Кожен член колективу намагався на сцені віддати все в своєму танці та зробити свій посильний внесок у підтримку нашої армії. Ансамбль «Натхнення» присвячував свої танцювальні композиції Національній гвардії, добровольцям, волонтерам та всім небайдужим людям, для яких доля країни, патріотизм є головними життєвими цінностями.

Маленькі танцюристи викликали в глядачів посмішку, шалене захоплення, сольні номери-сум та ніжність, вірші - сльози. Поезія була не професійною - то були слова душі патріотичної молоді України, яка в інтернеті викладала свої думки та почуття, а також поезія воїнів АТО.

Концерт пролетів на одному подиху, всі учасники та глядачі були в піднесено - патріотичному настрої. У залі були присутні воїни АТО, які прийшли додому на відпочинок. Їх привітали учасники колективу і глядачі оплесками, подяками та словами «СЛАВА УКРАЇНІ – ГЕРОЯМ СЛАВА!!!»

У концерті взяли участь театр естрадної пісні «Галатея» (керівник Манзенко І.В.) та ансамбль сучасного танцю «Калейдоскоп» (керівник Мелікова О.В.).

Зал підтримував шаленими оплесками кожен номер, а коли весь колектив у фіналі концерту вийшов з українськими прапорами та жовто-блакитними кульками - зал встав.

Солісти ансамблю та тренери Олександр Савченко та Ганна Побережник вручили скриньку керівнику благодійного фонду Форостяному П.Я. Керівник народного колективу Самчинська Л.Ю. та керівник дитячого зразкового ансамблю Банковська С.А. подякували глядачів за теплий прийом та їх благодійність.

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...