Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | НА ЗАХИСТ БАТЬКІВЩИНИ!
AA

НА ЗАХИСТ БАТЬКІВЩИНИ!

З 20 січня  2015 року в зв’язку з проведенням  в  державі комплексу  заходів з відновлення та  модернізації Збройних Сил України, підвищення  рівня  боєготовності  підрозділів Збройних Сил України,  військовими комісаріатами буде проводитися четверта  хвиля часткової мобілізації серед чоловічого населення України віком від 18 до 60 років, які   за  станом  здоров’я  придатні до проходження військової служби.

Мета даної мобілізації – підготовка ефективного боєготового резерву, підняття професійного рівня військовослужбовців з військових спеціальностей, в яких  зараз у Збройний  Силах є нестача. Особливо це важливо на даний час, коли на сході країни проходить антитерористична операція зі знешкодження незаконних збройних формувань та захисту територіальної цілісності нашої держави, до проведення якої залучені Збройні Сили України.

 Навіть в таких складних умовах сьогодення наша держава проявляє особливий підхід та особливу увагу до своїх захисників: це матеріально-технічне забезпечення, тилове забезпечення, соціально-побутові пільги.

Наприклад: для військовослужбовців - учасників АТО грошове забезпечення складає подвійний розмір зарплатні солдат – від 6 тис.грн., офіцерів – від 10 тис.грн. Військовослужбовцям ЗС - учасникам АТО надається статус учасника бойових дій, який дає пільгу щодо комунальних платежів – так, наприклад, за квартиру потрібно платити тільки 25%. Пільги також надаються і членам родини військовослужбовця - учасника АТО. Також держава надає безкоштовно учасникам АТО земельні ділянки в місті -  10 соток для індивідуального житлового будівництва.

В першу чергу до мобілізації залучаються чоловіки, які проходили строкову службу та мають відповідну військову  облікову спеціальність, а також кадрові офіцери запасу за окремими військовими спеціальностями, та придатні за станом здоров’я до проходження військової служби.

В зв’язку з цим, райвійськомат запрошує громадян-патріотів чоловіків не чекати повісток, а приходити до військоматів звіритись по обліку, перевірити свій стан здоровя, а при бажанні готувати документи на службу в Збройних Силах України за контрактом чи по мобілізації.

ЯКЩО МИ ЧОЛОВІКИ СЬОГОДНІ НЕ ВИКОНАЄМО СВІЙ СВЯТИЙ ОБОВЯЗОК ЗАХИСТУ ВІТЧИЗНИ, ТО ЗАВТРА ВОРОГ БУДЕ РУЙНУВАТИ НАШІ ДОМІВКИ, ЗНУЩАТИСЬ НАД НАШИМИ  БАТЬКАМИ, МАТЕРЯМИ,  РІДНИМИ ТА БЛИЗЬКИМИ!

 

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 28.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 28 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

День хіміка

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Професійне свято працівників хімічної та нафтохімічної промисловостей України відзначається щорічно...

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 27.05.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

До уваги батьків багатодітних сімей Южноукраїнської міської територіальної громади!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради, зв’язку з початком робо...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 27.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 27 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

До 500 тисяч грн на власну справу та працевлаштування: на яку підтримку можуть розраховувати ВПО

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

ВПО можуть отримати професійне навчання та працевлаштування, а також гранти на відкриття власної спр...