Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У ДЗ «СМСЧ № 2 МОЗ України» було проведено перевірку знань з охорони праці
AA

У ДЗ «СМСЧ № 2 МОЗ України» було проведено перевірку знань з охорони праці

23 грудня 2014 року в ДЗ «СМСЧ № 2 МОЗ України» було проведено перевірку знань з охорони праці відповідальних осіб з охорони праці - завідувачів відділень та керівників структурних підрозділів ДЗ „СМСЧ №2 МОЗ України”.

Комісія у складі: голови комісії Стахорської О.В.- начальника ДЗ „СМСЧ №2 МОЗ України”, членів комісії: Шикерської В.Л. – заступника начальника ДЗ „СМСЧ №2 МОЗ України” з медичної частини, інженерів з охорони праці Сосніної В.П. та Аліференко Н.Г, за участю експерта з охорони праці відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Южноукраїнську Чернишової І.М. перевірила знання керівників структурних підрозділів ДЗ „СМСЧ № 2 МОЗ України”з питань охорони праці, в тому числі знання: Законів України “Про охорону праці”, “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, які спричинили втрату працездатності”, Порядку розслідування та ведення обліку нещасних випадків, профзахворювань та аварій на виробництві, Положення про порядок проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці, підзаконних нормативних актів, КЗпП України, Кодексу цивільного захисту України, Правил пожежної безпеки в Україні, Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів.

Комісія щодо перевірки знань з охорони праці відмітила добру підготовку та знання екзаменуючих. За результатами перевірки був оформлений протокол засідання комісії з перевірки знань з питань охорони праці та видані посвідчення присутнім.

 

 

Читайте також

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років, які зареєстровані в Южноукраїнсь...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 06 по 12 травня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

6 травня о 12:38 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 54 по вул. Європейській...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 10.05.2024 по 16.05.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади надійшло доходів в сумі19 364,8 тис. грн., із них:...

До уваги військовозобов’язаних осіб – мешканців Южноукраїнської міської територіальної громади та внутрішньо-переміщених осіб!

Центр надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська

У зв’язку із набранням чинності з 18.05.2024 Закону України «Про внесення змін до деяких...

Оздоровлення дітей з інвалідністю в ОРК «Іскра»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

10 вихованців відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Т...