Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 8-14 грудня 2014 року
AA

Підсумки тижня: 8-14 грудня 2014 року

Управління житлово-комунального господарства та будівництва:
Підготовлено звітні листи на обласні управління, відповіді на звернення та запитання мешканців міста, що надійшли на офіційний сайт міста, а також відповіді на листи інших управлінь виконавчого комітету. Продовжуються роботи з реконструкції самострумного колектору ІІ мікрорайону та каналізаційного колектор «КНС-3 – Ташлик». Проведено комісійне обстеження на предмет перевірки виконання об’ємів робіт по догляду за зеленими насадженнями за рахунок коштів міського бюджету – спеціального фонду охорони навколишнього природного середовища, а саме: посадка зелених насаджень в скверах, бульварах, меморіальному комплексі «Захисників Вітчизни»; видалення аварійних та сухостійних дерев, кронування, омолодження дерев, які досягли вікової межі на прибудинкових територіях міста та територіях загального користування. Надано 2 дозволи на порушення об’єктів благоустрою, пов’язаних з виконанням суб’єктами господарювання земляних і ремонтних робіт на території міста Южноукраїнська. Встановлено малі архітектурні форми на МПЗ (6 спортивних елементів і 2 дитячих елемента) та 10 спортивних елементів на міському пляжі. Розпочато встановлення зупинок громадського транспорту в районі житлових будинків 52-56 по вул. Дружби Народів та в районі житлового будинку 24 по пр. Леніна.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:
Поточний ремонт покрівлі балконних козирків – 16 м2 на житлових будинків за адресами б-р Шкільний, 5; вул. Миру, 4; вул. Набережна Енергетиків, 17. Технічне обслуговування – 15 ліфтів. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 9 житлових будинків. Силами КП ЖЕО за кошти місцевого бюджету виконано капітальний ремонт 4-х одиниць ліфтів за адресами вул. Енергобудівників, 2 п.1, пр. Леніна, 5 п.1,2, пр. Леніна, 4 п.2; розпочато виконання капітального ремонту 7-ми одиниць ліфтів за адресами вул. Набережна Енергетиків, 15 п.1,2,3; пр. Комуністичний, 3/Леніна, 8 п.2,3,4; вул. Комсомольська, 3 п.1 (силами КП ЖЕО за кошти місцевого бюджету). Поточний ремонт ліфтів – 5 одиниць (вул. Енергобудівників, 15 п.5; пр. Комуністичний, 8 п.4; вул. Дружби Народів, 1 п.2; вул. Миру, 4 п.3; пр. Леніна, 27 п.1). Технічне обслуговування внутрішньобудинкових мереж опалення, гарячого і холодного водопостачання та водовідведення: усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 44 житлові будинки; усунення засмічень в каналізаційних мережах – 49 одиниць; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 16 одиниць; електрозварювальні роботи на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання в підвальних приміщеннях: 3 житлові будинки; заміна окремих ділянок трубопроводів опалення, гарячого, холодного водопостачання і водовідведення – 6 житлових будинків (вул. Молодіжна, 5; вул. Набережна Енергетиків, 37; 43; 7; вул. Енергобудівників, 15, б-р Шевченка, 12); усунення повітряних пробок з системи гарячого водопостачання: 177 стояків. Виконано ремонт цементним розчином: поріжків біля ліфтів за адресами пр. Леніна, 5 п.2,4; б-р Цвіточний, 7 п.1; апаратів виклику ліфтів за адресою пр. Леніна, 4 п.2. Виконано ремонт 4-х одиниць лавок по вул Енергобудівників, 2; вул. Дружби Народів, 4; б-р Цвіточний, 3; ремонт МАФ за адресою вул. Миру, 10; зварювальний ремонт урни за адресою вул. Дружби Народів, 30 п.1.

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:
Усунення 11-ти підпорів на каналізаційних мережах – по пр. Леніна, 17, б-ру Цвіточному, 16, вул. Набережна Енергетиків, 49, вул. Дружби Народів, 42, вул. Енергобудівників, 3, 4, вул. Молодіжна, 5А, бул. Шевченко, 8, вул. Дружби Народів, 30, район д/с № 9, б-р Цвіточний,16. Усунені свищи на трубопроводах малоповерхової забудівлі за адресами: Южна, 9, 19, 21, Володимирська,16;
05.12.2014 р. усунений порив трубопроводу холодного водопостачання в районі меморіального комплексу.
09.12.2014 р. усунені пориви трубопроводу холодного водопостачання по вул. Енергобудівників, 2.
10.12.2014 р. усунений порив трубопроводу холодного водопостачання по вул. Набережній Енергетиків, 35, 47, 49, Молодіжна, 3.
10.12.2014 р. усунений порив гарячого водопостачання по бульвару Курчатова, 2, 4.
Ведуться роботи з відновлення теплоізоляції у 2-му мікрорайоні. Ведуться роботи з відновлення теплоізоляції трубопроводів теплотраси міста з використанням пінополіуретанової ізоляції.

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:
Благоустрій:
Прибирання міста: згідно періодичності. Вивезення сміття: згідно періодичності. Заготовка посипочного матеріалу. Посипання пішохідних доріжок протиожеледною сумішшю при ожеледиці.
Ділянка озеленення:
Обрізка гілля - 3мкр. Вантаження та вивіз гілля - 5 прич.
Енергоділянка:
Обхід, огляд опор вуличного освітлення на предмет непрацюючих ламп. Регулювання апаратури освітлення в ПУО-12, 53, 38, 32. Відновлення освітлення: вул. Миру (поліклініка), вул. Дружби Народів, пр. Леніна. Монтування міської ялинки.

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами:
Підготовка поточних, щомісячних та квартальних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади. Коригування та погодження планів дій спеціалізованих служб цивільного захисту міста (продовження). Коригування плану дій на особливий період (продовження). Підготовка плану роботи управління, відділів та сектору на І півріччя 2015 року. Вивчення порядку організації та забезпечення режиму секретності в органах державної влади місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах та організаціях, затвердженого постановою КМУ України від 18.12.2013 №939. Надання методичної допомоги та рекомендацій з питань військового обліку та бронювання військовозобов’язаних на підприємствах. Підготовка та надання на погодження до УСБУ в Миколаївській області Порядок надання доступу до державної таємниці. Підготовка та надання на погодження до УСБУ в Миколаївській області номенклатури посад працівників, перебування на яких потребує оформлення допуску та надання доступу до державної таємниці. Проведення прийому 2 громадян на громадських пунктах охорони правопорядку. Проведення перевірки за місцем мешкання 6 умовно-достроково звільнених осіб. Надання методичної та консультативної допомоги з питань правоохоронної діяльності та антикорупційного законодавства. Підготовка запитів до служб та відділів щодо надання потрібної інформації. Надання відповідей на звернення громадян. Виконання інших доручень загального характеру.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:
З метою раннього виявлення та надання допомоги сім’ям з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах (далі – СЖО), протягом тижня фахівцями із соціальної роботи відвідано 1 особа та 18 сімей, в яких виховується 23 дитини, з них: сім’ї, які опинилися в СЖО – 2; одинокі матері – 2; вимушені переселенці з Донецької та Луганської областей – 11; особи, звільнені з місць позбавлення волі/засуджені до покарань без ПВ – 1; сім’ї, в яких існує проблема інвалідності – 1; багатодітні сім’ї – 2. За карткою роботи з сім’єю/особою надано соціальних послуг - 59, з них:
• сім’ям з дітьми – 56: переадресовано до інших установ – 5; залучено до культурологічних заходів -1; проінформовано з правових питань – 4; профілактика негативних явищ – 1; отримали навички всебічного, гармонійного розвитку – 1; сприяли в отримані допомоги одягом, взуттям, продуктовими наборами – 2; сприяли в поліпшенні житлово-побутових умов – 2; сприяли в організації медичного обстеження – 1; налагоджено стосунки в сім’ї – 1;
• особам – 3: проінформовано з правових питань – 1.
Під соціальним супроводом фахівців ЮМЦСССДМ перебуває 24 сім’ї, які опинилися в СЖО, 2 дитячі будинки сімейного типу, 1 прийомна сім’я, надано 27 соціальні послуги.
09 грудня директор ЮМЦСССДМ взяла участь у засіданні комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради.
10 грудня фахівцем із соціальної роботи здійснено прийом в жіночій консультації відділенні «Клініка дружня до молоді» «Спеціалізованої медико-санітарної частини №2 Міністерства охорони здоров’я України.
11 грудня директор ЮМЦСССДМ взяла участь у засіданні координаційної ради з питань охорони здоров’я.
12 грудня директор ЮМЦСССДМ взяла участь у засіданні лікарсько-консультативної комісії дитячої поліклініки ДЗ СМСЧ-2.

Управління освіти:
08.12.2014 - Підведено підсумки конкурсу «Вчитель року».
09.12.2014 - Проведено засідання школи педагогічної майстерності вихователів молодших та середніх груп на базі ДНЗ№2. Проведено нараду з заступниками з виховної роботи на базі ЮЗШ№4.
10.12.2014 - Підготовлено інформацію щодо заходів з профілактики вживання алкоголю, наркотичних (психотропних) речовин. Проведено семінар для вихователів-методистів на базі ДНЗ № 8. Проведено захист учнівських проектів щорічного міського конкурсу «Влада-це я».
11.12.2014 - Проведено засідання школи молодого вихователя на базі ДНЗ № 3. Підготовлено інформацію щодо заходів з євроінтеграції. Узагальнено та направлено на область інформацію про безпеку та патріотичне виховання учасників навчально-виховного процесу.
12.12.2014 - Підготовлено інформацію щодо проведення у навчальних закладах акції «16 днів проти насильства».
Протягом тижня: підготовлено звіт з фізичного виховання 2-ФК; проведення Тижня права у закладах освіти; проведення курсової перепідготовки вихователів ГПД; проведено перевірку стану викладання правознавства; продовжувалось влаштування дітей із Донецької та Луганської областей до дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів; продовжувалось створення бази даних осіб, які прибули із зони АТО.
Постійно проводиться: здійснюється набір дітей у ДНЗ; перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти; робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти; обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами тощо.

Управління праці та соціального захисту населення:
Заборгованість із виплати заробітної плати по місту відсутня. Прийнято 41 заяву для оформлення субсидій. 38 заяв для оформлення державних соціальних допомог. Проведено інформаційний рейд з питань трудового законодавства, 14 суб’єктів підприємницької діяльності отримали інформаційні листівки. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 45 малозабезпечених громадянин та складено відповідні акти. 2 особи, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Проведено спільні рейди з представниками Державного пожежно-рятувального загону головного управління ДСНС України в Миколаївській області, центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді Южноукраїнської міської ради з питань інформаційно-роз’яснювальної роботи серед самотніх осіб похилого віку, багатодітних сімей, неблагонадійних сімей, інвалідів та тих, хто потребує соціальної підтримки, щодо попередження пожеж та загибелі протягом осіннє-зимового періоду, 35 сімей отримали інформаційні листівки. Надано соціально-побутових послуг 109 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська». 25 осіб проходять оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська».
9 грудня відбулося засідання консультативно-дорадчого органу (колегії) під головуванням начальника управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіри Гехад.
Напередодні Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції 12 грудня на Меморіальному комплексі біля пам’ятника “Чорнобильська Мадонна» відбувся мітинг та покладання квітів з нагоди відзначення цього пам’ятного дня, в якому прийняли участь заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Неля Кучеренко та спеціалісти управління.

Служба у справах дітей:
Прийнято 34 громадян на особистих прийомах. Надано 27 консультацїй. Проведений рейд «Діти вулиці». Надані інформації на документи, які перебувають на контролі. Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини. Підготовлені проекти рішень виконавчого комітету. Проведено щотижневе обстеженні сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах та сімей, в яких перебувають на вихованні діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Підготовлені висновки до суду. Відпрацьовані звернення громадян. Прийняли участь у 12 судових засіданнях. Прийняли участь у засіданні комісії з питань охорони здоров’я дітей –інвалідів.

Відділ архітектури та містобудування:

Надання відповіді заявникам по прийнятим рішенням міської ради, виконавчого комітету, розпорядженням міського голови виконується по мірі відпрацювання. Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 5; інші листи – 2. Розгляд заяв (клопотань) від громадян та суб’єктів господарської діяльності – 3 листа. Підготовка проектів рішень для розгляду Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом: проекти рішень виконавчого комітету – 2, проекти рішень сесії – 3. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування – 6 громадян. Підготовка актів готовності приміщень(квартир) до експлуатації після проведеного перепланування – 1.

Відділ земельних відносин та екології:
Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 16 листів, надано 8 консультацій. Підготовка рішень виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради – 1 рішення. Підготовка проектів рішень Южноукраїнської міської ради – 13 проектів рішень.

Управління молоді, спорту та культури:
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради постійно здійснює контроль за виконанням розпоряджень міського голови, рішень виконавчого комітету, міської ради та розпорядчих документів Миколаївської обласної державної адміністрації. Видано солодкі подарунки військовим військової частини 3044, що приймали участь у антитерористичній операції на сході України. В міській бібліотеці для дорослих було оформлено книжкову виставку присвячену Дню прав людини „Громадське суспільство – основа існування прав, свобод та обов’язків”. В комунальному закладі «Міська бібліотека для дорослих», оформлено виставку – календар до Дня вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. Розпочата видача новорічних подарунків для дітей багатодітних, малозабезпечених сімей.
7 грудня у спортивній залі ЮЗШ №3 відбулась товариська зустріч з волейболу.
З 4 до 7 грудня у місті Києві відбувся Чемпіонат України з греко-римської боротьби серед дорослих. У складі збірної команди Миколаївської області узяв участь тренер – викладач ККСС «Олімп» майстер спорту України Карая Бутхузі у ваговій категорії до 73 кг. Він одержав перемогу у трьох зустрічах.
7 грудня відбулася 25-а Ювілейна Спартакіада Южноукраїнської об’єднаної організації профспілки у ігровому залі ССКК «Олімп». Змагання пройшли з виду спорту – перетягування канату.
9 грудня у залі виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулось урочисте вручення сертифікатів на отримання стипендії міського голови «Обдарованість» для дітей та молоді.
9 грудня 2014 року у виставковій залі Южноукраїнського міського історичного музею відбулось офіційне відкриття експозиції «Захисникам України слава!» до Дня Збройних Сил України.
9 грудня у комунальному закладі «Дитяча школа мистецтв» на теоретично-хоровому відділені та художньому пройшла лекція «Права та обов’язки дітей» до Дня Всеукраїнського тижня права. Підготовка заходів до новорічних та різдвяних свят.

Управління економічного розвитку:
Надано консультації на 2 усних та 2 у телефонному режимі звернення від споживачів з питань захисту їх прав.
09.12.2014 здійснено моніторинг цін на основні продукти харчування, хліб, хлібобулочні вироби та нафтопродукти у торговельній мережі міста.
Проводиться робота щодо передачі майна з комунальної та державної форм власності (в тому числі будівля «Дитячої поліклініки», транспортні засоби, будівлі). Здійснюється перед приватизаційна підготовка об’єктів ініційованих на включення до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які підлягають приватизації (відчуженню). Забезпечувалось виконання заходів щодо подальшої ліквідації комунального підприємства «Південсервіс». Вживаються організаційні заходи щодо проведення чергового засідання : конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська; комісії з розгляду питань стосовно списання шляхом ліквідації майна з балансу підприємств, установ та організацій комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська; комісії по визначенню обсягів невід’ємних поліпшень по реконструкції орендованого нерухомого майна комунальної власності, при заявлені на приватизацію шляхом викупу, здійснених за рахунок коштів орендаря комунального майна; проводиться організаційна підготовка до чергового засідання комісії з конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів (майна) комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які будуть передаватись в оренду. На вимогу прокурора м. Южноукраїнська від 18.01.2013 № /15-27/128 вих-13 підготовлено інформацію щодо показників соціально-економічного розвитку міста Южноукраїнська за січень – жовтень 2014 року. Проводилась робота щодо розробки проекту плану та програми прийому іноземної делегації відповідно до затвердженого Порядку організації прийомів іноземних делегацій та окремих іноземців у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради. На виконання листа першого заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації від 01.12.2014 №2546/16-05-25/6-14 підготовлено інформацію щодо реалізованих у м. Южноукраїнську у 2014 році інвестиційних проектів та проектів, які знаходяться в стадії реалізації або в стадії пропозиції.
11.12.2014 проведено засідання балансової комісії з розгляду планів фондів оплати праці та фінансових планів підприємств комунальної форми власності та контролю за їх виконанням за підсумками фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств за 9 місяців 2014 року.
Підготовлено відповіді на 2 звернення громадян.

Фінансове управління:
За період з 05.12.2014 – 11.12.2014 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 1 839,2 тис.грн., в тому числі до загального фонду 1 770,0 тис.грн., до спеціального фонду 69,2 тис.грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 1 079,4 тис.грн. З державного та обласного бюджетів у вигляді субвенцій перераховано 2 571,1 тис.грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатки в сумі 5 455,4 тис.грн., з них на виплату заробітної плати – 2 215,0 тис.грн, енергоносії – 241,7 тис.грн., харчування – 221,8 тис.грн., а також 385,1тис.грн. на придбання: бензину, запасних частин та шин, господарських та канцелярських товарів; підписка періодичних видань; на оплату послуг: банку, по виконанню зварювальних робіт, експлуатаційні витрати, висвітлення діяльності виконавчих органів ради,; оплата комунальних послуг Почесних громадян міста; оплата відрядження на змагання; стипендія міського голови, одноразова допомога дітям-сиротам, за надані житлово-комунальні послуги інвалідам по зору та учасникам бойових дій; виконані роботи по встановленню обладнання нових дитячих ігрових та спортивних майданчиків на території міста, експертиза кошторисної документації та оплата за виконання передпроектних та проектних робіт на капітальний ремонт ганку головного входу ЗОШ №4 з прибудовою пандусу, за виконані роботи по капітальному ремонту ліфтів, експертне обстеження ліфтів, які підлягають капітальному ремонту. Також за рахунок субвенцій з державного та обласного бюджетів виплачено 2 391,8 тис.грн. на: тверде паливо постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, допомога на дітей, дітям сиротам та дітям позбавленим батьківського піклування, на придбання навчальної зброї, медичне обслуговування громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, допомога психічно хворим. До державного бюджету вилучено 1 639,0 тис.грн.

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.  

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...