Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Герої не вмирають
AA

Герої не вмирають

Сьогодні День народження героя – воїна АТО - Сергія Горобця. Йому би виповнилося 28 років. Він віддав своє життя за свободу і територіальну цілісність нашої держави, за наше мирне, світле майбутнє.

З метою вшанування пам'яті героя управлінням освіти, благодійним фондом «ХХІ століття» та рішенням ради ЮЗШ №3 прийнято спільне рішення про встановлення 2 березня 2015 року меморіальної дошки в школі, де навчався Сергій Горобець.

Прагнучи виховати високу патріотичну свідомість і міцну громадянську позицію в учнів навчальних закладів управлінням освіти підготовлено наказ № 531 від 18.11.2014 «Про затвердження плану заходів щодо посилення національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді» та розроблено План заходів щодо посилення національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді, одним із пунктів якого є встановлення меморіальної дошки.

Для підтримки морального та бойового духу наших воїнів-земляків, управління освіти спільно з благодійним фондом «ХХІ століття» ініціювало проведення акції «Зігрій Україну» в останній тиждень І навчального семестру 2014 року. В акції можуть взяти участь учні, батьки, педагогічні працівники. Частину зібраних коштів під час даної акції буде використано на виготовлення та встановлення меморіальної дошки Сергію Горобцю.

Від того, який посильний вклад внесе кожен з нас сьогодні, залежатиме наближення нашої перемоги!
Ми віримо!!!  

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...