Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Інформаційно-роз′яснювальна робота серед населення
AA

Інформаційно-роз′яснювальна робота серед населення

З метою  попередження пожеж та загибелі протягом осінньо-зимового періоду 2014-2015 років серед підвищеної групи ризику (самотніх осіб похилого віку, бездомних осіб, багатодітних сімей, неблагонадійних сімей, інвалідів та тих, які потребують соціальної підтримки)  розроблений спільний графік проведення рейдів та інформаційно-роз'яснювальної роботи. Відповідно до графіку двічі на тиждень протягом жовтня 2014 - лютого 2015 спеціалістами управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради, спеціалістами Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України та спеціалістами центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді проводяться рейди.

Всього з початку жовтня 2014 року в ході проведення рейдів 278 сімей отримали інформаційні листівки з питань пожежної безпеки та захисту від аферистів, проведено бесіди з 547 особами, розповсюджено  556 листівок.

 

  

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 06.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 06травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...