Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Представниками регіонального структурного підрозділу Medhouse Group проведено акцію в ДЗ СМСЧ № 2
AA

Представниками регіонального структурного підрозділу Medhouse Group проведено акцію в ДЗ СМСЧ № 2

20 листопада 2014 року представниками  регіонального структурного підрозділу Medhouse Group було проведено акцію в ДЗ «СМСЧ № 2» м. Южноукраїнська.

Фахівці вимірювали артеріальний тиск та надавали консультації щодо профілактики серцево-судинних захворювань всім бажаючим.

Під час заходу свій артеріальний тиск дізнались близько 60 пацієнтів медсанчастини, які крім консультації отримали також санітарно-освітницьку літературу: «Інформаційний вісник про артеріальний тиск та його вимірювання», «Профілактика інсульту», «Посібник для тих, хто хоче бути здоровим» .

На сьогодні методи виявлення та способи лікування гіпертонії існують й успішно застосовуються на практиці.

Пацієнти можуть і не знати про свою хворобу, не мати скарг, вести здоровий спосіб життя, а коли пацієнт почне скаржитися на погане самопочуття і виражені головні болі,  тоді необхідно задуматися про артеріальний тиск і виміряти його.

До уваги пацієнтів! Завчасно звертайтесь за консультаціями до лікаря, бережіть своє здоров’я, тому що хворобу легше попередити ніж лікувати. Будьте здоровими!

Адміністрація щиро подякувала представникам регіонального підрозділу Medhouse Group за співпрацю, за надані практичну допомогу.

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 06.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 06травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...