Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся семінар
AA

Відбувся семінар

19 листопада в залі засідань управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради відбувся семінар на тему: “Актуальні питання у сфері праці”. Засідання пройшло за участю представників управління праці та соціального населення Южноукраїнської міської ради, Южноукраїнського міського центру зайнятості, Южноукраїнської об’єднаної державної податкової інспекції головного управління Міністерства доходів у Миколаївській області, управління Пенсійного Фонду України у м.Южноукраїнську та роботодавців міста.

Головні спеціалісти відділу праці управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради проінформували присутніх про: відмінність трудового договору від цивільно-правової угоди, трудовий договір як основу соціальної захищеності працівника; правові засади оплати праці та індексацію заробітної плати; вимоги законодавства щодо порядку проведення атестації робочих місць за умовами праці; обов’язки роботодавця щодо додержання вимог нормативно-правових актів з охорони праці. Головний державний інспектор з питань інформаційно-комунікаційного супроводження Южноукраїнської об’єднаної державної податкової інспекції головного управління Міністерства доходів у Миколаївській області Ірина Головченко повідомила про виплату мінімальної заробітної плати – як запоруку соціального захисту працівників. Начальник управління Пенсійного Фонду України у м.Южноукраїнську Галина Вербицька надала роз’яснення щодо пенсії за віком у солідарній системі, а директор Южноукраїнського міського центру зайнятості Ольга Ретюнських ознайомила з порядком компенсації роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 06.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 06травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...