Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася позачергова 58 сесія Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулася позачергова 58 сесія Южноукраїнської міської ради

20 листопада відбулася позачергова 58 сесія Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Євгена Квасневського. Сесія скликана на вимогу депутатів міської ради з питання «Про недовіру та дострокове припинення повноважень секретаря Южноукраїнської міської ради».

У пленарному засіданні взяли участь 30 депутатів Южноукраїнської міської ради, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лілія Грабовенко, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослава Нікітіна та Дмитро Судаков, керуючий справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради Юрій Телятник, начальники управлінь та відділів місцевого самоврядування, керівники комунальних підприємств, прокурор міста Южноукраїнська Олег Коцюба, заступник начальника міського відділу УМВС України в Миколаївської області Віталій Кравцов, мешканці міста та засоби масової інформації.

Депутат Людмила Рибакова повідомила про створення депутатської групи «Блок Петра Порошенко».

Депутати міської ради внесли зміни до бюджету міста Южноукраїнська на 2014 рік. 

Також, прийняті рішення міської ради про недовіру та дострокове припинення повноважень секретаря Южноукраїнської міської ради Уманець Лідії Семенівни, про обрання секретарем Южноукраїнської міської ради Мірошника Дмитра Миколайовича та щодо заяви Южноукраїнського міського голови про його відставку з 29 грудня 2014 року. 

 

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 06.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 06травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...