Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

19 листопада відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Квасневського Є.А. У роботі  взяли  участь 12 членів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради із 15 осіб загального складу, начальники управлінь, служб міської ради та відділів виконавчого комітету, керівники комунальних підприємств міста, засоби масової інформації.

До порядку денного засідання виконавчого комітету було включено 18 основних питань. Всього членами виконавчого комітету розглянуто та прийнято 18 рішень. Основними є такі рішення: «Про затвердження, внесення змін та доповнень до фінансових планів та планів фонду оплати праці на 2014 рік підприємств комунальної форми власності», «Про роботу зі зверненнями громадян в управлінні освіти Южноукраїнської міської ради», «Про затвердження Порядку надання матеріальної допомоги з міського бюджету соціально-незахищеним категоріям громадян міста на здійснення лікувальних заходів при онкологічному захворюванні», «Про організацію харчування окремих категорій громадян та надання їм адресної допомоги в натуральному вигляді у 2015 році», «Про внесення змін до Порядку використання коштів з міського бюджету на надання пільг окремим категоріям населення для забезпечення послугами кабельного телебачення «Квант», «Про надання матеріальної допомоги», «Про  взяття на квартирний облік», «Про нагородження Почесними грамотами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради з нагоди відзначення 25-річчя від дня створення відділення анестезіології та інтенсивної терапії Державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина № 2 Міністерства охорони здоров’я України», «Про нагородження Почесними грамотами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради з нагоди Дня місцевого самоврядування».

 

 

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 06.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 06травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...