Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 10-16 листопада 2014 року
AA

Підсумки тижня: 10-16 листопада 2014 року

Управління житлово-комунального господарства та будівництва:
Підготовлено звітні листи на обласні управління, відповіді на звернення та запитання мешканців міста, що надійшли на офіційний сайт міста, а також відповіді на листи інших управлінь виконавчого комітету. Продовжуються роботи з капітального ремонту покрівлі житлового будинку № 27 по пр. Леніна. Ведуться роботи по встановленню світлофорного об’єкту в районі магазину «Сільпо». Продовжується капітальний ремонт 4-х ліфтів житлових будинків. Проведено 1 комісійне обстеження зелених насаджень на предмет їх аварійності (руйнація каналізаційного колодязя біля житлового будинку) за адресою вул. Дружби Народів, 15. Надано 2 згоди на видалення зелених насаджень, що підлягають знесенню у зв’язку з їх аварійністю за адресою вул. Дружби Народів, 15 та пр. Леніна, 17. Розпочаті роботи з реконструкції каналізаційного колектору ІІ мікрорайону.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:
Поточний ремонт покрівлі балконних козирків і парадних входів – 110,5 м2 на житлових будинках за адресами вул Дружби Народів, 1; 50; пр. Леніна, 31; б-р Курчатова, 7; б-р Цвіточний, 12; 16; 7; 11; пр. Комуністичний, 7. Технічне обслуговування – 19 ліфтів. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 15 житлових будинків. Силами КП ЖЕО за бюджетні кошти і за кошти орендної плати продовжується виконання капітального ремонту 6-ти одиниць ліфтів за адресами вул. Енергобудівників, 7/Леніна, 20 п.1,6,7; пр. Леніна, 31 п.5,6; вул. Миру, 8 п.5.
Поточний ремонт ліфтів – 4 одиниці (пр. Леніна, 19 п.2; пр. Леніна, 29 п.2; вул. Енергобудівників, 7 п.1; вул. Дружби Народів, 46 п.5). Технічне обслуговування внутрішньобудинкових мереж опалення, гарячого і холодного водопостачання та водовідведення: усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 43 житлові будинки; усунення засмічень в каналізаційних мережах – 79 одиниць; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 17 одиниць; електрозварювальні роботи на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання в підвальних приміщеннях: 8 житлових будинків; заміна окремих ділянок трубопроводів опалення, гарячого, холодного водопостачання і водовідведення – 7 житлових будинків (пр. Леніна, 1; 26; пр. Комуністичний, 7; вул. Молодіжна, 11; б-р Шкільний, 5; 1; б-р Курчатова, 7); усунення повітряних пробок з системи гарячого водопостачання: 247 стояків. Виконано остіклення і ремонт віконних рам за адресами вул. Дружби Народів, 33Б; пр. Леніна, 27; 31; 29; вул. Набережна Енергетиків, 35; пр. Комуністичний, 8; 10; вул. Енергобудівників, 3; нанесено трафарети на сходові клітини житлових будинків за адресами вул. Енергобудівників, 2; вул. Дружби Народів, 12. Виконано ремонт лавок в кількості 6-ти одиниць за адресами вул Набережна Енергетиків, 37; 39; вул Молодіжна, 11; 5; пр. Леніна, 17; пр. Комуністичний, 7; зварювальний ремонт 3-х одиниць урн за адресами вул. Дружби Народів, 8; 18; фарбування лавок в кількості 4-х одиниць за адресами вул Молодіжна, 11; пр. Леніна, 17; пр. Комуністичний, 7.

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:
Усунення 4-х підпорів на каналізаційних мережах – д/с № 2, вул. Миру, 10, б-р Цвіточний, 1, 16. Усунені свищи на трубопроводах малоповерхової забудівлі за адресами: вул. Володимирська, 9, 12, Центральна, 19, 23, Козацька, 1, 3, 15, Гардова, 12.
12.11.2014 р. усунений порив трубопроводу холодного водопостачання в районі теплорозподільчого пункту ТРП-ПТУ. Усунений порив трубопроводу гарячого водопостачання в районі ж/б по вул. Дружби Народів, 32.
13.11.2014 р. відключено теплорозподільчий пункт ТРП-2 по гарячому водопостачанню у зв’язку з ремонтом запірної арматури та заміною дільниці трубопроводів ГВП. Проведена заміна дренажу д/с № 3 з відключенням від опалення житлових будинків у 2-му мкр-ні.
Ведуться роботи з благоустрою міста після виконання ремонтних робот. Ведуться роботи з відновлення теплоізоляції.

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:
Благоустрій:
Прибирання міста: згідно періодичності. Вивезення сміття: згідно періодичності. Зачищення газонів від опалої листви. Вантаження та вивіз листя: вул. Дружби Народів, вул. Миру, вул. Спортивна, вул. Паркова, бульвар Цвіточний, бульвар Шевченко, бульвар Шкільний, вул. Комсомольська, паркова зона «Олімп» (всього 148м³).
Ділянка озеленення:
Штиковка ґрунту: ТЦ «Копійка», ЦДЮТ, розподільча смуга по вул. Миру, пр. Леніна. Кронування дерев. Валка дерев. Вантаження та вивіз: гілля - 4 причепа.
Енергоділянка:
Обхід, огляд опор вуличного освітлення на предмет непрацюючих ламп. Заміна ламп у світлофорі. Демонтування, монтування електролічильника в ПУО-35. Нагляд за кабельною смугою 0,4КВ міського освітлення від ПУО-17, вул. Спортивна, до в’їзду на пост ДАІ під час проведення земельних робіт бригадою ДПЕМ ЧАО «Атом сервіс». Нагляд за кабельною смугою 0,4кв, ПУО-50, територія ПТУ, при проведенні земельних робіт бригадою КП «ТВКГ». Регулювання апаратури освітлення в ПУО-71, 4,21,50,17.

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами:
Підготовка поточних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади. Коригування та погодження планів дій спеціалізованих служб цивільного захисту міста (продовження). Надано матеріали інвентаризації апаратури міської системи оповіщення до управління НС області. Коригування плану дій на особливий період (продовження). Підготовлено проект розпорядження міського голови "Про посилення заходів профілактики щодо недопущення загибелі та травмування людей на території міста Южноукраїнська". Підготовка запитів до об’єктів господарювання щодо звітності згідно табеля термінових донесень. Підготовка матеріалів на засідання комісії з питань ТЕБ та НС. Підготовлено щотижневі звіти щодо чергування громадських формувань. Підготовлено лист щодо системи відеоспостереження до Южноукраїнського МВ УМВС. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 4 громадянина. Надані відповіді на звернення громадян. Вивчення нового антикорупційного законодавства. Перевірка 2 осіб УДЗ за місцем мешкання. Проведено 1 засідання ради громадськості. Підготовлено щотижневі звіти. Прийнято участь в роботі призовної комісії. Розроблено та оприлюднено на офіційному сайті міста рішення виконавчого комітету «Про стан військового обліку та бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час за підприємствами, установами і організаціями міста Южноукраїнська та рекомендації щодо його покращення». Розроблено та оприлюднено на офіційному сайті міста рішення виконавчого комітету «Про стан мобілізаційної готовності автотранспорту міста Южноукраїнська». Підготовлено розпорядження міського голови «Про внесення змін до міської призовної комісії». Надано методичні рекомендації щодо військового обліку та бронювання виконавчим органам ради. Виконання інших доручень загального характеру.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:
З метою раннього виявлення та надання допомоги сім’ям з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах (далі – СЖО), протягом тижня фахівцями із соціальної роботи відвідано 2 особи та 25 сімей, в яких виховується 35 дітей, з них: сім’ї, які опинилися в СЖО – 7; сім’ї, в яких існує проблема інвалідності – 1; сім’ї, де існувала загроза або зафіксовані випадки вчинення насильства – 1; вимушені переселенці з Донецької та Луганської областей – 5; одинокі матері – 5; потенційні клієнти – 5; багатодітні сім’ї – 1; вагітні групи ризику – 2. За карткою отримувача послуг надано 94 соціальні послуги, з них:
• сім’ям з дітьми – 79: переадресовано до інших установ – 6; залучено до культурологічних заходів -1; проінформовано з правових питань – 5; сприяли в оформлені документів – 1; сприяли в отримані допомоги одягом, взуттям, продуктовими наборами – 5; профілактика негативних явищ – 3; зменшено асоціальну поведінку – 1; сприяли в отриманні допомоги в лікуванні/догляді – 1; налагоджено стосунки в сім’ї – 3.
• особам – 15: налагоджено стосунки в сім’ї – 2.
Під соціальним супроводом фахівців ЮМЦСССДМ перебуває 25 сімей, які опинилися в СЖО, 2 дитячі будинки сімейного типу, 1 прийомна сім’я, надано 25 соціальних послуг.
11 листопада спеціаліст ЮМЦСССДМ взяла участь у роботі міської призовної комісії.
12 листопада фахівцем із соціальної роботи здійснено прийом в жіночій консультації відділенні «Клініка дружня до молоді» «Спеціалізованої медико-санітарної частини №2 Міністерства охорони здоров’я України. Проведено заняття Школи відповідального батьківства, за темою: «Умови виховання дітей в неповних сім’ях».
Протягом тижня фахівцями із соціальної роботи у загальноосвітніх закладах міста проведено 5 занять з елементами тренінгу на тему: «Попередження насильства та жорстокості в дитячому колективі», охоплено 211 учнів.
13 листопада спеціаліст ЮМЦСССДМ взяла участь у проведенні Дня відкритих дверей у міському центрі зайнятості для осіб з функціональними/особливими потребами.

Управління освіти:
10.11.2014 - Проведено навчально-практичний семінар для вчителів інформатики початковій школи на базі ЮЗШ№1. Проведено перевірку з правової освіти у ЮЗШ №2 спільно з міським управлінням юстиції.
11.11.2014 - Підготовлено інформацію щодо заходів проведених у загальноосвітніх закладах з питань євроінтеграції.
12.11.2014 - Підготовлено інформацію щодо заходів запланованих до проведення Тижня правових знань для управління юстиції. Проведено заняття з елементами тренінгу для лідерів учнівського муніципалітету (на базі гімназії №1). Проведено «Ярмарку професій» для учнів 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста. Прийнято участь в обласних педагогічних читаннях «Країни Чорноморського басейну» вчителями географії. Проведено міський семінар вчителів фізичної культури, трудового навчання, Захисту Вітчизни та вчителів МСП на базі ЮЗШ№1. Проведено міські змагання з настільного тенісу на базі ЮЗШ№3 в рамках обласних XIV Спортивних ігор серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів. Проведено обласна творча лабораторія з розробки регіональної програми духовного виховання на базі ДНЗ№2. Проведено міський семінар-практикум «Формування культури мислення на уроках математики у початкової школі» на базі ЮЗШ№3.
13.11.2014 - Підготовлено матеріали статей (МНВК, гімназія №1) для участі у всеукраїнському форумі практичних психологів з питань профорієнтаційної роботи працівників психологічної служби. Проведено міські змагання з шахів на базі ЮЗШ№1 в рамках обласних XIV Спортивних ігор серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів.
14.11.2014 - Здійснено організаційно-методичну роботу щодо проведення на базі ЮЗШ №2 навчально-методичного семінару «Попередження насильства над дітьми у навчальному закладі» спільно з представниками психологічної служби Вознесенського та Доманівського районів області. Прийняли участь в обласний нараді атестації медпрацівників. Підведено підсумки конкурсу графіті. Проведено конкурс «Гаряче харчування».
Протягом тижня: розпочалася атестація педагогічних працівників; проведено перевірку роботи гуртків ЗНЗ; продовжувалось влаштування дітей із Донецької та Луганської областей до дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів; продовжувалось створення бази даних осіб, які прибули із зони АТО.
Постійно проводиться: здійснюється набір дітей у ДНЗ; перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти; робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти; обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами тощо.

Управління праці та соціального захисту населення:
Заборгованість із виплати заробітної плати по місту відсутня. Прийнято 58 заяв для оформлення субсидій. 34 заяви для оформлення державних соціальних допомог. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 59 малозабезпечених громадянин та складено відповідні акти. 6 осіб, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 110 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська». 25 осіб проходять оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська».
13 листопада прийняли участь у засіданні комісії з питань довготривалого безробіття. Прийняли участь у заході «День відкритих дверей для осіб з обмеженими фізичними можливостями», який пройшов у Южноукраїнському міському центрі зайнятості. Прийняли участь у засіданні Южноукраїнської координаційно-методичної ради з правової освіти населення, яке відбулося в управлінні юстиції.

Служба у справах дітей:
Прийнято 23 громадян на особистих прийомах. Надано 19 консультацій. Проведено щотижневе обстеженні сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Проведено щотижневе обстеження сімей, в яких перебувають на вихованні діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Прийняли участь у 7 судових засіданнях. Проведено засідання комісії з питань захисту прав дітей. Підготовлено проекти рішень виконавчого комітету.

Відділ архітектури та містобудування:
Надання відповіді заявникам по прийнятим рішенням міської ради, виконавчого комітету, розпорядженням міського голови виконується по мірі відпрацювання. Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 3; інші листи – 5. Розгляд заяв (клопотань) від громадян та суб’єктів господарської діяльності – 5 листів. Підготовка проектів рішень для розгляду Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом: проекти рішень виконавчого комітету – 2, проекти рішень сесії – 3. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування – 8 громадян.
11.11.2014 - Проведення міжвідомчої комісії щодо можливості проведення перепланування квартири – розглянуто 2 заяви.
Підготовка містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки - 2. Підготовка актів готовності приміщень(квартир) до експлуатації після проведеного перепланування – 2. Приймали участь у робочій групі для здійснення перевірки земельних ділянок, що розташовані на території міста - проведено перевірку та обміри 1-ї земельної ділянки.

Відділ земельних відносин та екології:
Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 8 листа, надано 12 консультацій. Підготовка проектів рішень міської ради – 8. Участь у робочій групі, що здійснює перевірку земельних ділянок – перевірено 1 земельну ділянку. Участь у комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам - проведено 1 засідання та розглянуто 1 акт і розрахунок. Підготовка проектів рішень виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради – 1 проект рішення.

Управління молоді, спорту та культури:
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради постійно здійснює контроль за виконанням розпоряджень міського голови, рішень виконавчого комітету, міської ради та розпорядчих документів Миколаївської обласної державної адміністрації. Видано 2 посвідчення дітям багатодітної сім’ї. Підготовка заходів з відзначення вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років в Україні.
14-16 листопада відбувся Міжнародний турнір з дзюдо «Золота осінь» серед юнаків та дівчат у місті Харкові. Участь прийняли вихованці відділення дзюдо КЗ «ЮДЮСШ».
16 листопада відбувся Чемпіонат Миколаївської області з футболу серед юнаків та дівчат в місті Первомайську. Вихованці КЗ «ЮДЮСШ» взяли участь.
Відділення настільного тенісу КЗ «ЮДЮСШ» взяли участь у змаганнях з настільного тенісу серед юнаків та дівчат у місті Вознесенську (16.11.2014). Управління молоді, спорту та культури сприяли у присвоєнню спортивного розряду кандидата у майстри спорту з боксу вихованця ККСС «Олімп».

Управління економічного розвитку:
Надано консультації на 6 усних та 2 у телефонному режимі звернення від споживачів з питань захисту їх прав.
11.11.2014 здійснено моніторинг цін на основні продукти харчування та нафтопродукти у торговельній мережі міста.
З метою участі в проекті Асоціації малих міст України «Місцеве самоврядування та Верховенство Права в Україні» направлено заявку для участі та подальшому відборі у вищезазначеному проекті. Проводилась робота щодо розробки проекту Порядку організації прийомів іноземних делегацій та окремих іноземців у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради. Перевірялись зміни до фінансових планів та планів фонду оплати праці комунальних підприємств на 2014 рік. Перевірялись розрахунки тарифів на послуги з складування твердих побутових відходів КП СКГ. Проводиться аналіз: звітів по результатам реєстрів руху майна територіальної громади Южноукраїнської міської ради, здійснювалось узагальнення; результатів інвентаризації та реєстрів об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська. Здійснювалась підготовка Програми управління майном комунальної форми власності міста Южноукраїнська на 2015-2019 роки. Здійснюється передприватизаційна підготовка об’єктів ініційованих на включення до переліку та включених до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які підлягають приватизації (відчуженню).
Забезпечувалось виконання заходів щодо подальшої ліквідації комунального підприємства «Південсервіс». Вживаються організаційні заходи щодо проведення чергового засідання: комісії з конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення рецензування об’єктів (майна) комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які будуть підлягати приватизації; конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська; комісії з розгляду питань стосовно списання шляхом ліквідації майна з балансу підприємств, установ та організацій комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська; комісії по визначенню обсягів невід’ємних поліпшень по реконструкції орендованого нерухомого майна комунальної власності, при заявлені на приватизацію шляхом викупу, здійснених за рахунок коштів орендаря комунального майна.

Фінансове управління:
За період з 07.10.2014 – 13.11.2014 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 945,6 тис.грн., в тому числі до загального фонду 809,0 тис.грн., до спеціального фонду 136,6 тис.грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 108,4 тис.грн. З державного та обласного бюджетів у вигляді субвенцій перераховано 182,8 тис.грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатки в сумі 3 274,1 тис.грн., з них на виплату заробітної плати – 2 120,6 тис.грн, енергоносії – 443,6 тис.грн., харчування – 227,2 тис.грн., медикаменти - 0,8 тис.грн., а також 249,0 тис.грн. на придбання: бензину, обладнання для захисту від імпульсних перенапруг, USB накопичувача, бланочної продукції, передплата періодичних видань; відрядження; оплата послуг: банку, по ремонту та обслуговування організаційної техніки, перевірка технічно-справного стану і комплектності транспортних засобів, вивіз та складування ТПВ, експлуатаційні витрати, надання оголошень в ЗМІ, медичний огляд водіїв, технічне обслуговування внутрішніх мереж та зовнішнього освітлення, відновлення ламп ЛЕП ДНЗ№6 та ЦРД «Гармонія», монтажні та пусконалагоджувальні роботи по сигналізації, заміна вала первинного заряду, послуги платного сервісу «Кабінет замовника», за виконані роботи по поточному ремонту гуртожитку №1, надання соціально-педагогічних послуг з інформатики слухачам «Університет Третього Віку», обслуговування пожежних рукавів та гідрантів; відшкодування харчування дітей перших двох років; заходи до свят; фінансова підтримка громадської організації «Союз-Чорнобиль»; стипендія міського голови; матеріальна допомога на лікарські засоби хворим , які потребують процедури гемодіалізу, грошова допомога з міського бюджету окремій категорії громадян; компенсація фізичним особам, надання пільг учасникам АТО за послуги з утримання будинків; попередня оплата для придбання матеріалів для виконання робіт по капітальному ремонту інженерних мереж малоповерхової забудови. Також за рахунок субвенцій з державного та обласного бюджетів виплачено 69,6 тис.грн. на: утримання дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, в дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях; пільги для придбання палива учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС; пільги та житлові субсидії на оплату ЖКП окремій категорії громадян; пільги з послуг зв’язку окремій категорії громадян. До державного бюджету вилучено 398,9 тис.грн.


*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.
 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...