Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Інформація про стан виплати заробітної плати та погашення заборгованості з неї станом на 01.11.2014
AA

Інформація про стан виплати заробітної плати та погашення заборгованості з неї станом на 01.11.2014

Заробітна плата – одна з головних економічних категорій, яка поєднує інтереси працівників, підприємств та держави і безпосередньо впливає на рівень життя населення. Вона є показником досягнень і прорахунків суспільства.

Проблема несвоєчасної виплати заробітної плати – одна з найгостріших соціальних проблем, яка до цього часу не розв’язана, чим порушуються права працівника на достатній рівень життя для себе і своєї сім'ї, своєчасне одержання винагороди за працю гарантовані статтями  43 та 48 Конституції України.

Управлінням праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради постійно здійснюється моніторинг своєчасності виплати заробітної плати та вживаються заходи передбачені повноваженнями органів місцевого самоврядування щодо погашення заборгованості з неї.

Згідно з оперативними даними станом на 01.11.2014 у місті Южноукраїнськ існує заборгованість із виплати заробітної плати на КП «Південсервіс» у сумі  5,6 тис.грн. (підприємство знаходиться  в стадії ліквідації,  проводиться відповідна робота по поверненню дебіторської заборгованості, до кола статистичного спостереження не входить).

 

Нагадуємо всім керівникам підприємств, установ, організацій міста Южноукраїнськ, що у разі несвоєчасної виплати заробітної плати та непогашення заборгованості з виплати заробітної плати, керівники можуть бути притягнені до адміністративної або кримінальної відповідальності згідно з чинним законодавством України.

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...