Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 3-9 листопада 2014 року
AA

Підсумки тижня: 3-9 листопада 2014 року

Управління житлово-комунального господарства та будівництва:
Підготовлено звітні листи на обласні управління, відповіді на звернення та запитання мешканців міста, що надійшли на офіційний сайт міста, а також відповіді на листи інших управлінь виконавчого комітету. Продовжуються роботи з капітального ремонту покрівлі житлового будинку №27 по пр. Леніна. Ведуться роботи по встановленню світлофорного об’єкту в районі магазину «Сільпо». Продовжується капітальний ремонт ліфтів житлових будинків. Проведено перевірку актів виконаних робіт КП СКГ. Здійснено 1 комісійне обстеження місця проведення земляних робіт на предмет відновлення благоустрою. Управлінням надано 6 дозволів на порушення об’єктів благоустрою, пов’язаних з виконанням суб’єктами господарювання земляних і ремонтних робіт на території міста Южноукраїнська. Відреаговано на 3 звернення мешканця міста (Лопушанський В.М.) та здійснено 3 виходи на місце проведення інженерних робіт з підключення водопроводу фізичної особи по вулиці Котовського. В результаті проведеної роботи проконтрольовано виконання робіт із забезпеченням транспортної доступності для мешканців житлових будинків даної вулиці. Проведено 1 комісійне обстеження зелених насаджень на предмет їх аварійності (руйнація фундаменту житлового будинку).
02.11.2014 проведено акцію «Посади своє дерево», приурочену до 70-річчя визволення України від фашистських загарбників. Було висаджено близько 600 дерев.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:
Поточний ремонт покрівлі – 222 м2 на житлових будинках за адресами вул Дружби Народів, 1; 29; 35; 40; 31А; 46; пр. Леніна, 8; вул. Енергобудівників, 2; 11; вул. Набережна Енергетиків, 39. Технічне обслуговування – 18 ліфтів. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 15 житлових будинків. Силами КП ЖЕО за бюджетні кошти і за кошти орендної плати розпочато виконання капітального ремонту 6-ти одиниць ліфтів за адресами вул. Енергобудівників, 7/Леніна, 20 п.1,6,7; пр. Леніна, 31 п.5,6; вул. Миру, 8 п.5. Поточний ремонт ліфтів – 3 одиниці (пр. Леніна, 1 п.5; вул. Набережна Енергетиків, 7 п.3; вул. Дружби Народів, 15 п.4). Технічне обслуговування внутрішньобудинкових мереж опалення, гарячого і холодного водопостачання та водовідведення: усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 40 житлових будинків; усунення засмічень в каналізаційних мережах – 73 одиниці; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 20 одиниць; електрозварювальні роботи на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання в підвальних приміщеннях: 7 житлових будинків; заміна окремих ділянок трубопроводів опалення, гарячого, холодного водопостачання і водовідведення – 12 житлових будинків (пр. Леніна, 5; 1; 18; 26; пр. Комуністичний, 1; 10; вул. Миру, 16; б-р Шевченка,10; б-р Шкільний, 5; б-р Цвіточний, 1; вул. Дружби Народів, 8; вул. Набережна Енергетиків, 45); усунення повітряних пробок з системи гарячого водопостачання: 392 стояки. Виконано остіклення і ремонт віконних рам за адресами б-р Цвіточний, 1; 3; 12; вул. Дружби Народів, 6; 35; 42; пр. Леніна, 14; 31; вул. Набережна Енергетиків, 47; 49; пр. Комуністичний, 8; нанесено трафарети на дворові сміттєконтейнери житлових будинків 3-го мікрорайону. Виконано ремонт лавок в кількості 5-ти одиниць за адресами вул Миру, 6; 10; вул Молодіжна, 11; б-р Цвіточний, 1; б-р Шевченка, 10; ремонт 2-х одиниць МАФ за адресою б-р Шевченка, 8; ремонт дверей сміттєкамери за адресою вул. Дружби Народів, 52 п.2.
Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:
Усунення 10-х підпорів на каналізаційних мережах – вул. Набережній Енергетиків, 45, 15, б-р Цвіточний, 12, 16, гурт № 8, вул. Дружби Народів, 31-А, вул. Миру, 4, 10, пр-т Комуністичний, 8, пр-т Леніна, 27.
01.11.2014р. виконаний ремонт запірної арматури по холодному водопостачанню в водопровідному колодязі ВК-126.
04.11.2014 р. усунений порив трубопроводу гарячого водопостачання в районі ж/б по вул. Набережній Енергетиків, 23. З 9-00 до 11-30 год проведено відключення мереж опалення у 5-му мікрорайоні, у зв’язку з ремонтом запірної арматури в тепло розподільчому пункті ТРП-5. Усунений порив трубопроводу гарячого водопостачання в районі ж/б 24 1-го мкр-ну.
06.11.2014 р. виконані роботи з заміни дільниці холодного водопостачання в районі ж/б по вул. Миру, 10.
Ведуться роботи з благоустрою міста після виконання ремонтних робот. Ведуться роботи з відновлення теплоізоляції у 2-му мікрорайоні.

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:
Благоустрій:
Прибирання міста: згідно періодичності. Вивезення сміття: згідно періодичності. Зачищення газонів від опалої листви. Вантаження та вивіз листя: проспект Леніна, вул. Дружби Народів, вул. Миру, вул. Спортивна, вул. Набережна Енергетиків, вул. Паркова, бульвар Цвіточний, бульвар Шевченко, бульвар Шкільний, паркова зона «Олімп» (всього 92м³).
Ділянка озеленення:
Штиковка ґрунту - вулиця вул. Паркова. Кронування дерев – 5шт. Валка дерев – 10шт. Вантаження та вивіз: гілля, зеленої маси - 4 причепа.
Енергоділянка:
Обхід, огляд опор вуличного освітлення на предмет непрацюючих ламп. Заміна фотореле в ПУО-1. Нагляд за кабельними мережами під час проведення земельних робіт по вул. Миру, пр. Леніна. Регулювання апаратури освітлення на міському кладовищі.

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами:
Підготовка поточних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади. Проведення річної інвентаризації апаратури міської систем оповіщення. Проведення перевірки міської системи оповіщення. Підготовка матеріалів на засідання комісії з питань ТЕБ та НС. Підготовлено щотижневі звіти щодо чергування громадських формувань. Опрацювання матеріалів для звіту по розпорядженню міського голови щодо створення робочої групи (благоустрій). Проведено навчання по корупції для держслужбовців. Підготовлено листи на подання прокуратури. Підготовлено лист-відповідь на вимогу прокуратури. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 3 громадянина. Надані відповіді на звернення громадян. Вивчення нового антикорупційного законодавства. Перевірка 1 особи УДЗ за місцем мешкання. Проведено 1 засідання ради громадськості. Оформлено протокольні доручення. Прийнято участь в роботі призовної комісії. Підготовлено розпорядження міського голови «Про організацію та проведення приписки громадян 1998 року народження до міської призовної дільниці». Підготовлено статистичну звітність про стан забезпечення охорони державної таємниці за 11 місяців. Надано методичні рекомендації щодо військового обліку та бронювання виконавчим органам ради. Виконання інших доручень загального характеру.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:
З метою раннього виявлення та надання допомоги сім'ям з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах (далі – СЖО), протягом тижня фахівцями із соціальної роботи відвідано 35 сімей, в яких виховується 47 дітей, з них: сім’ї, які опинилися в СЖО – 4; вимушені переселенці з Донецької та Луганської областей – 8; сім’ї з новонародженими дітьми – 12; одинокі матері – 7; багатодітні сім’ї – 1; батьки учнівської молоді-1; потенційні клієнти – 1; вагітні групи ризику – 1. Фахівці ЮМСССДМ взяли участь у комісійному відвідуванні одиноко проживаючих/осіб похилого віку з метою проведення оцінки потреб, інструктажів з безпеки життєдіяльності в осінньо-зимовий період - відвідано 26 сімей. За карткою обліку роботи з сім’єю надано 82 соціальні послуги, з них: переадресовано до інших установ – 2; налагоджено побутові умови – 7; сприяли в отриманні навичок по догляду за дитиною – 3; проінформовано з правових питань – 10; надано допомогу одягом/взуттям – 3; сприяли у працевлаштуванні – 1; покращення матеріального стану сім’ї – 1; сприяли у веденні здорового способу життя – 4; сприяння в організації медичного обстеження – 2; сприяння у відновленні документів – 1; сприяння в залученні до гурткової роботи, спортивних секцій, громадських формувань – 2. проінформовано з інших питань соціального захисту населення – 26. Під соціальним супроводом фахівців ЮМЦСССДМ перебуває 25 сімей, які опинилися в СЖО, 2 дитячі будинки сімейного типу, 1 прийомна сім’я, надано 21 соціальна послуга.
03 листопада у міському центрі зайнятості проведено семінар для безробітних «Протидія торгівлі людьми в Україні. Профілактика насильства у родині» роботою охоплено 6 осіб.
04 листопада спеціаліст ЮМЦСССДМ взяла участь у роботі міської призовної комісії.
04 листопада фахівцями із соціальної роботи в Южноукраїнській міській гімназії №1 проведено заняття з елементами тренінгу на тему: «Попередження насильства та жорстокості в дитячому колективі», охоплено 30 учнів.
05 листопада в жіночій консультації відділенні «Клініка дружня до молоді» «Спеціалізованої медико-санітарної частини №2 Міністерства охорони здоров’я України», фахівцем із соціальної роботи здійснено прийом.
06 листопада спеціалістом ЮМЦСССДМ здійснено прийом у консультаційному пункті ЮМЦСССДМ при пологовому відділенні ДЗ СМСЧ-2.
06 листопада директор Центру та фахівець із соціальної роботи взяли участь в проведені круглого столу на тему:«Впровадження механізму взаємодії суб’єктів із соціальної роботи, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми».

Управління освіти:
03.11.2014 - Проведено навчально-практичний семінар для вчителів інформатики початковій школи на базі ЮЗШ№1. Підведено підсумки конкурсу графіті «Мій світ». Участь в роботі обласної творчої майстерні вчителів світової літератури.
04.11.2014 - Проведено засідання атестаційної комісії. Підведено підсумки акції «Дзвони наших сердець». Участь в роботі обласної школи моніторингу якості освіти та проведення ЗНО 2015.
05.11.2014 - Проведено фестиваль футболу з 5 по 7 листопада серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів. Проведено обласний семінар МНВК. Взяли участь в перегляді документального фільму «Південний кордон».
06.11.2014 - Проведено семінар бібліотекарів «Ніщо не вічне – вічні матері» на базі ЮЗШ№3. Взяли участь в обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з питань «Безпека життєдіяльності».
07.11.2014 - Взяли участь в IV Покровських педагогічних читаннях «Сім’я та сучасний світ».
Протягом тижня: проведено перевірку роботи гуртків ЦДЮТ; продовжувалось влаштування дітей із Донецької та Луганської областей до дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів; продовжувалось створення бази даних осіб, які прибули із зони АТО.
Постійно проводиться: здійснюється набір дітей у ДНЗ; перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти; робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти; обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами тощо.

Управління праці та соціального захисту населення:
Заборгованість із виплати заробітної плати по місту відсутня. Прийнято 34 заяви для оформлення субсидій. 29 заяв для оформлення державних соціальних допомог. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 37 малозабезпечених громадянин та складено відповідні акти. 5 осіб, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 110 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська». 22 особи проходять оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська».
04 листопада в актовому залі управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради відбувся «Конкурс волонтер року». Опрацювавши роботи учасників, члени конкурсної комісії вирішили направити роботу Валентини Васильцевої для участі в обласному конкурсі «Волонтер року».

Служба у справах дітей:
Прийнято 18 громадян на особистих прийомах. Надано 18 консультацій. Проведено щотижневе обстеженні сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Відвідані 2 дитячих будинки сімейного типу. Проведено щотижневе обстеження сімей, в яких перебувають на вихованні діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Виявлена та поставлена на облік 1 дитина, яка опинилася у складних життєвих обставинах. Прийняли участь у 6 судових засіданнях. Підготовлено проект рішення виконавчого комітету. Прийняли участь у засіданні виконавчого комітету.

Відділ архітектури та містобудування:
Надання відповіді заявникам по прийнятим рішенням міської ради, виконавчого комітету, розпорядженням міського голови виконується по мірі відпрацювання. Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 2; інші листи – 6. Розгляд заяв (клопотань) від громадян та суб’єктів господарської діяльності – 8 листів. Прийняття участі у роботі постійної комісії з питань будівництва, архітектури, благоустрою, промисловості, транспорту, зв’язку та підприємництва. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування – 7 громадян. Участь у робочій групі для здійснення перевірки земельних ділянок, що розташовані на території міста - проведено перевірку та обміри 1-ї земельної ділянки. Підготовка будівельних паспортів забудови земельної ділянки – 1.

Відділ земельних відносин та екології:
Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 12 листа, надано 9 консультацій. Підготовка проектів рішень міської ради – 2. Участь у робочій групі, що здійснює перевірку земельних ділянок – перевірено 1 земельну ділянку. Підготовка проектів рішень виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради – 1 оновлений проект рішення.

Управління молоді, спорту та культури:
Нагородження працівників культури та майстрів народного мистецтва подяками Южноукраїнського міського голови та грамотами управління молоді, спорту та культури Южноукраїнскьої міської ради. Видано 2 посвідчення дітям багатодітної сім’ї.
1 листопада 2014 року у м. Вознесенську відбувся відкритий Чемпіонат з плавання серед юнаків та дівчат, присвячений пам’яті майстра спорту Радянського Союзу Курбановій Олені. вихованці відділення плавання комунального закладу «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа» взяли участь.
6 листопада в сесійній залі виконавчого комітету відбувся круглий стіл на тему: «Протидія торгівлі людьми».
З 5-7 листопада відбувся футбольний фестиваль серед учнів Южноукраїнських загальноосвітніх закладів.
У ПК «Енергетик» проведенню показу фільму "Південний кордон" про волонтерів, який став переможцем Міжнародного фестивалю документального кіно "DOCU DAYS".

Управління економічного розвитку:
Надано консультації на 5 усних та 2 у телефонному режимі звернення споживачів з питань захисту їх прав. Підготовлено та направлено листи до суб’єктів підприємницької діяльності міста, щодо надання гуманітарної допомоги місту Алчевську. Розроблено та оприлюднено на офіційному сайті міста проект рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради «Про організацію ярмарків з продажу новорічних ялинок». Відповідно до графіку обстеження ринків міста щодо належної експлуатації та організації обслуговування населення, захисту прав споживачів у ІІ півріччі 2014 року, затвердженого міським головою від 16.06.2014 року, Проводиться робота щодо передачі майна з комунальної та державної форм власності (в тому числі будівля «Дитячої поліклініки», транспортні засоби, будівлі). Проводиться аналіз звітів по результатам реєстрів руху майна територіальної громади Южноукраїнської міської ради, здійснювалось узагальнення. Здійснюється перед приватизаційна підготовка об’єктів, ініційованих на включення до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які підлягають приватизації (відчуженню). Забезпечувалось виконання заходів щодо подальшої ліквідації комунального підприємства «Південсервіс». Проводиться організація до чергового засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська. Проводився аналіз показників соціально-економічного розвитку міста Южноукраїнська за січень-вересень 2014 року. Проводилась перевірка та аналіз проектів змін до фінансових планів КП СКГ та КП БТІ. Підготовлено відповідь на 1 он-лайн звернення громадян. Проводився моніторинг тарифів на житлово-комунальні послуги. Проводилась робота щодо опрацювання заявки для участі у проекті Асоціації малих міст України «Місцеве самоврядування та Верховенство права в Україні» для подальшого розвитку якості послуг в найбільш актуальних сферах. Проводилась робота щодо розробки проекту для участі в українських грантових конкурсах. Перевірялись розрахунки тарифів на послуги з складування твердих побутових відходів КП СКГ.
04.11.2014 здійснено моніторинг цін на основні групи продуктів харчування та нафтопродукти у торговельній мережі міста.
05.11.2014 відбулося обстеження двох фізичних осіб-підприємців, що здійснюють свою діяльність на ТОВ «Южноукраїнський ринок» за адресою: вул.Молодіжна, 4.

Фінансове управління:
За період з 31.10.2014 – 06.11.2014 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 3 875,8 тис.грн., в тому числі до загального фонду 3 730,7 тис.грн., до спеціального фонду 145,1 тис.грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 3 135,6 тис.грн. З державного та обласного бюджетів у вигляді дотації та субвенцій перераховано 3 442,1 тис.грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатки в сумі 2 809,8 тис.грн., з них на виплату заробітної плати – 153,0 тис.грн, енергоносії – 38,1 тис.грн., харчування – 10,3 тис.грн., а також 309,4 тис.грн. на придбання: бензину, матеріалів для ремонту тира; відрядження; оплата послуг: банку, по ремонту та обслуговування організаційної техніки, придбання матеріалів та комплектуючих, перевірка технічно-справного стану і комплектності транспортних засобів, вивіз та складування ТПВ, експлуатаційні витрати, друк та публікація оголошень, висвітлення діяльності виконавчих органів ради; за виконані роботи по утриманню об’єктів благоустрою міста; квартплату почесних громадян міста; заходи до свят; медикаменти для учасників ВВВ; допомога на поховання деякої категорії осіб згідно рішення виконавчого комітету; відшкодування за медикаменти психічно хворим, дітям –інвалідам та хворим на бронхіальну астму; технічний нагляд за капітальним ремонтом житлового будинку; улаштування поручнів біля та в житлових будинках; оплата авансу за виконання перед проектних та проектних робіт на капітальний ремонт ганку головного входу ЗОШ№4 з пристроєм пандусу; очищення проїзної частини доріг, зупинок громадського транспорту, тротуарів від сміття та бруду; попередня оплата на придбання матеріалів для капітального ремонту 4-х ліфтів за відповідними адресами; технічний нагляд по капітальному ремонту швів зовнішніх стінових панелей. Також за рахунок субвенцій з державного та обласного бюджетів виплачено 2 299,0 тис.грн. на компенсаційні виплати на пільговий проїзд автомобільним транспортом окремій категорії громадян; допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям; на утримання дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, в дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях; на поховання учасників бойових дій. До державного бюджету вилучено 2 022,1 тис.грн.

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.  

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...