Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги мешканців міста!
AA

До уваги мешканців міста!

Проект «Життя 24» - це система новітньої медичної сигналізації, яка гарантує екстрений виклик  24 години на добу, 7 днів на тиждень.

За міжнародною статистикою, у надзвичайних ситуаціях вже через годину гине 50% тих хто міг би вижити при своєчасному наданні медичної допомоги. Тому для того, щоб зробити життя рідних більш безпечним, проект «Життя 24» пропонує спеціальні рішення для похилого віку, інвалідів, людей з обмеженими можливостями та дітей. Це сервіс який дозволяє швидко та легко надсилати тривожні сигнали  для своєчасного отримання екстреної допомоги.

Завжди на зв’язку в екстреній ситуації

Для того, щоб викликати допомогу, достатньо лише натиснути тривожну кнопку, яка завжди знаходиться поруч з людиною – на мобільному телефоні  чи на простому пристрої, який можна носити у вигляді браслета чи кулона. Сигнал про надання людині автоматично відправить спеціальний датчик, навіть якщо людина не в змозі натиснути кнопку самостійно.

Сигнал надійде в цілодобовий диспетчерський центр «Життя 24». Кваліфікаційні оператори з’ясують причину тривожного виклику, за необхідністю викличуть екстрені аварійні служби допомоги а також повідомлять рідних та сусідів про виникнення екстреної  ситуації. Важливо, що до моменту їхнього прибуття оператор підтримуватиме зв’язок з людиною.

Безпека дому

Для захисту безпеки дому проект «Життя 24» пропонує автономні датчики, які контролюють безпеку будинку від пожежі, затоплення чи появи чадного газу 24 години на добу навіть у відсутності власника приміщення.

Контроль за дітьми.

В ситуації коли батькам необхідно дізнатися, де знаходиться дитина чи інший родич, за умови наявності у них спеціального датчика, вони можуть просто зателефонувати у диспетчерський центр моніторингу «Життя 24 » і оператори визначать місцезнаходження з точністю від 1 до 5 метрів. А за допомогою спеціальної програми, батькам також можна самостійно переглянути історію маршрутів прогулянок дитини на власному комп’ютері. Також датчик має кнопку SOS, аби користувач зміг покликати на допомогу в екстреній ситуації.

Детальнішу інформацію про програми проекту можна дізнатися 

на сайті життя24.com.ua

або за телефонами: (044) 5000-911, (050)351-9097, (067)240-3309, (093)426-0891.

Головний офіс ТОВ «Кнопка Життя» знаходиться за адресою:

м. Київ, пр.Московський, буд. 9-в.

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...