Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Проведенні багатоступеневі командно-штабні навчання
AA

Проведенні багатоступеневі командно-штабні навчання

Згідно з Планом основних заходів цивільного захисту на 2014 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 12 лютого    2014 року № 80-р, Плану основних заходів з підготовки Миколаївської територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту України на 2014 рік, затвердженого розпорядженням облдержадмі-ністрації від  12 березня 2014 року № 57-р, з метою підвищення ефективності системи запо-бігання та реагування на надзвичайні ситуації, 15-16 жовтня 2014 року на базі виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради проведенні багатоступеневі командно-штабні навчання за темою: «Дії органів управління та сил цивільного захисту Южноукраїнської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області з ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру,  у тому числі при виникненні радіаційної аварії на  ВП «Южно-Українська АЕС».

Навчальні цілі:

-     удосконалення навичок керівників у приведенні підпорядкованих органів управління в готовність до дій за призначенням.

-     злагодження дій органів управління, підвищення виучки їх працівників в управлінні підпорядкованими органами управління і силами, організація взаємодії та всебічного забезпечення у ході реагування на надзвичайні ситуації.

-     набуття практичних навичок із збору, обробки та аналізу інформації про обстановку, підготовку даних для прийняття рішення, планування дій органів управління та сил, своєчасного доведення задач до підлеглих, безперервного управління ними у ході проведення рятувальних та інших невідкладних робіт.

-     перевірка готовності органів управління та сил цивільного захисту до виконання завдань за призначенням.

-     виявлення недоліків в організації цивільного захисту, управління силами цивільного захисту, їх оснащення та визначення шляхів усунення виявлених недоліків.

Всі теоретичні  та практична ввідні відпрацьовані в повному об’ємі.

Підсумком навчань стала оцінка "добре" або "тверда четвірка".

 

Читайте також

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...