Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | 17 жовтня 2014 року під час проведення антитерористичної операції на сході України у віці 27 років загинув боєць 34-го батальйону територіальної оборони " Батьківщина", молодший сержант Горобець Сергій Валерійович
AA

17 жовтня 2014 року під час проведення антитерористичної операції на сході України у віці 27 років загинув боєць 34-го батальйону територіальної оборони " Батьківщина", молодший сержант Горобець Сергій Валерійович

17 жовтня 2014 року під час проведення антитерористичної операції на сході України у віці 27 років загинув боєць 34-го батальйону територіальної оборони " Батьківщина", молодший сержант Горобець Сергій Валерійович. 

Сергій Горобець народився в місті Вільногорськ Дніпропетровської області в родині будівельника. У 1988 році сім'я переїхала до міста Южноукраїнська. Сергій закінчив загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 3, далі навчався у Кіровоградському військовому ліцеї та Севастопольському військово-морському ліцеї. Активно займався спортом, був кандидатом у майстри спорту України з боротьби дзюдо. Строкову військову службу проходив у Військово-Морських Силах Збройних Сил України. Потім служив у взводі спеціального призначення "Скорпіон" військової частини 3044 з охорони об’єктів енергокомплексу.

У червні 2014 року зарахований до 34-го батальйону територіальної оборони "Батьківщина" як доброволець. Брав участь у звільненні Дзержинська Донецької області від терористичних угруповань.

На блокпосту №7 під Озерянівкою, неподалік від Горлівки Донецької області Сергій Валерійович Горобець загинув від снайперської кулі.




Южноукраїнська міська рада та її виконавчий комітет глибоко сумують з приводу загибелі Горобця Сергія Валерійовича і висловлюють найщиріші співчуття батькам та всім близьким справжнього патріота України.

Вічна пам'ять і слава Герою!   

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...