Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 22-28 вересня 2014 року
AA

Підсумки тижня: 22-28 вересня 2014 року

Управління житлово-комунального господарства та будівництва:
Підготовлено звітні листи на обласні управління, відповіді на звернення та запитання мешканців міста, що надійшли на офіційний сайт міста, а також відповіді на листи інших управлінь виконавчого комітету. Продовжуються роботи з реконструкції самострумного колектору вздовж вул. Набережна Енергетиків. Продовжуються роботи з реконструкції напірного колектору. Продовжуються роботи по реконструкції гуртожитку №6. Продовжуються роботи з капітального ремонту покрівлі житлового будинку №27 по пр. Леніна. Продовжуються роботи з капітального ремонту швів житлового будинку №32 по вул. Дружби Народів. Проведено комісійне обстеження зелених насаджень, які були звалені буревієм, на предмет видалення. Надано 1 дозвіл на порушення об'єктів благоустрою. Укладено договір на встановлення 5 автобусних зупинок по місту.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:
Поточний ремонт покрівлі – 342 м2 на житлових будинках за адресами вул Дружби Народів, 4; 8; б-р Шевченка, 9; пр. Леніна, 18; 20; вул Набережна Енергетиків, 43; вул Миру,11 (адмінбудівля). Поточний ремонт стиків стінових панелей – 13 м.п. на житловому будинку по вул. Миру, 16. Поточний ремонт цементним розчином цоколю, приямків - 54 м2 на житлових будинках по вул. Молодіжна, 11; 15. Технічне обслуговування – 25 ліфтів. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 15 житлових будинків. Поточний ремонт ліфтів – 4 одиниці ( пр. Комуністичний, 7 п.5; пр. Комуністичний, 2 (пасажирський); пр. Леніна, 6 п.3; б-р Шкільний, 1 п.1). Технічне обслуговування внутрішньобудинкових мереж опалення, гарячого і холодного водопостачання та водовідведення: усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 14 житлових будинків; усунення засмічень в каналізаційних мережах – 91 одиниця; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 22 одиниці; електрозварювальні роботи на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання в підвальних приміщеннях: 7 житлових будинків; заміна окремих ділянок трубопроводів опалення, гарячого, холодного водопостачання і водовідведення – 5 житлових будинків (пр. Леніна, 1; б-р Шевченка, 8; пр. Комуністичний, 7; вул. Енергобудівників, 3; 5); усунення повітряних заторів з системи гарячого водопостачання: 164 стояки. Виконано ремонт: лавок в кількості 3-х одиниць за адресами вул. Набережна Енергетиків, 3; вул. Дружби Народів, 29; 52; фарбування лавки за адресою вул. Набережна Енергетиків, 3; ремонт даху бесідки за адресою вул. Енергобудівників, 17. Виконано ремонт цементним розчином поріжків біля ліфтів за адресами вул. Дружби Народів, 15 п.2,3,5; пр. Леніна, 1 п.2,3; вул. Миру, 10 п.2,6; вул. Набережна Енергетиків, 15 п.2; вул. Молодіжна, 11 п.2; вул. Дружби Народів, 56 п.2; вул. Дружби Народів, 42 п.3. Виконано ремонт і остіклення вікон на сходових клітинах за адресами пр. Комуністичний, 5; вул. Енергобудівників, 15; пр. Леніна, 27; 1; вул. Дружби Народів, 40; 22; 4; Миру, 6; вул. Набережна Енергетиків, 37. Виконано обрізування живої огорожі (кущів) за адресами вул. Молодіжна, 11; 15; вул. Дружби Народів, 29; 52. Виконано заміну лінолеуму в кабінах ліфтів за адресами вул. Набережна Енергетиків, 41 п.1; Енергобудівників, 2 п.1; встановлено поручень на першому поверсі в під’їзді за адресою б-р Курчатова, 4 п.5. 

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:
Усунення 6-х підпорів на каналізаційних мережах – по бул. Шевченко, 2, д/с № 6, вул. Козацька, 22, пр. Леніна, 12, гурт. №1, бул. Цвіточний, 16.
23.09.2014 р. усунений порив трубопроводу холодного водопостачання по пр-ту Комуністичному, 7.
23.09.2014 р. виконана заміна дільниці трубопроводів гарячого водопостачання по вул. Володимирській малоповерхової забудови.
25.09.2014 р. з 11-30 год. до 16-00 год. було відключено гаряче водопостачання у 4-му мкр-ні, у зв’язку з заміною дільниці трубопроводу.
Ведуться роботи з відновлення теплоізоляції з пенополіуретану.

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:
Благоустрій:
Прибирання міста: згідно періодичності. Вивезення сміття: згідно періодичності. вантаження та вивіз листя – 32м³.
Ділянка озеленення:
Штиковка ґрунту: пр. Леніна, б-р. Курчатова, Меморіальний комплекс. Обрізка порослі дерев: вул. Миру, вул. Спортивна, вул. Енергобудівників, пр. Комуністичний, б-р Курчатова, б-р Цвіточний, Сквер №1, 2, міське кладовище. Посадка та полив кущів троянд: вул. Миру – 52 шт., вул. Паркова – 135 шт.
Енергоділянка:
Обхід, огляд опор вуличного освітлення на предмет непрацюючих ламп. Перевірка реле часу (ПУО – 71 б-р Цвіточний). Перевірка кабельних ліній (ПУО– 40 вул. Паркова). Регулювання фотореле: ПУО-13а вул. Набережна Енергетиків. Поновлення пошкоджених світильників: Меморіальний комплекс, паркова зона «Олімп». Заміна непрацюючих лапм на опорах вуличного освітлення: пр. Комуністичний – 2 шт., вул. Дружби Народів – 5 шт., вул. Паркова – 4 шт., в’їзд №2 – 2 шт., Автовокзал – 1 шт.

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами:
Підготовка поточних, щомісячних та квартальних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади. Коригування та погодження планів дій спеціалізованих служб цивільного захисту міста (продовження). Коригування плану дій на особливий період (продовження). Затвердження розпорядження міського голови "Про утворення міського оперативного штабу, затвердження його складу та Положення про нього". Проведення інвентаризації систем оповіщення (міської, об’єктових та локальних). Підготовка плану проведення багатоступеневого командно-штабного навчання на базі Южноукраїнської міської ланки МТП ЄДС ЦЗ (продовження). Підготовка навчання осіб керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією та здійсненням заходів з питань цивільного захисту на обласних курсах удосконалення керівних кадрів 29-30.09.2014. Проведення засідання комісії з питань ТЕБ і НС. Підготовка матеріалів та участь у проведенні засідання координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення. Затвердження розпорядження міського голови про організацію призову. Участь у спільній нараді з міським центром соціальних служб для сімї, дітей та молоді. Підготовка для погодження номенклатури посад працівників, перебування на яких потребує оформлення допуску та надання доступу до державної таємниці. Проведення перевірок за місцем мешкання 3 осіб УДЗ. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 5 громадян. Надання відповіді на звернення громадян. Підготовка відповіді на контроль до ОДА. Підготовка запиту до МВ УМВС. Виконання інших доручень загального характеру.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:
З метою раннього виявлення та надання допомоги сім'ям з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах (далі – СЖО), протягом тижня фахівцями із соціальної роботи відвідано 6 осіб та 14 сімей, в яких виховується 20 дітей:
- особи з числа дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування – 3;
- сім’ї, які опинилися в СЖО – 3;
- вимушені переселенці з Донецької та Луганської областей – 4;
- потенційні клієнти – 1;
- сім’ї, в яких існує проблема інвалідності – 2;
- одинокі матері – 3;
- сім’ї опікунів/піклувальників – 1;
- особи, звільнені з місць позбавлення волі/засуджені до покарань без ПВ – 3.
За карткою утримувача послуг надано 107 соціальних послуг, з них: сім’ям з дітьми - 73; особам – 34. Під соціальним супроводом фахівців ЮМЦСССДМ перебуває 24 сім’ї, що опинилися в СЖО, 2 дитячі будинки сімейного типу, 1 прийомна сім’я, надано 55 соціальних послуг, крім того: проінформовано з правових питань – 3; переадресовано до інших установ – 3; влаштовано на навчання – 5; допомога речами/одягом – 7; профілактика негативних явищ – 3; сприяли в отриманні лікування – 2; відновлено соціальні зв’язки – 3; отримано доступ до більш освітніх можливостей – 1.
23 вересня у приміщенні кримінально-виконавчої інспекції проведено «День Центру в КВІ» з метою профілактики вчинення повторних правопорушень особами, які мають проблеми з законом.
24 вересня в жіночій консультації відділенні «Клініка дружня до молоді» «Спеціалізованої медико-санітарної частини №2 Міністерства охорони здоров’я України», фахівцем із соціальної роботи здійснено прийом на основі принципів «дружнього підходу до молоді».
25 вересня проведено засідання дорадчого органу з розгляду питань щодо взаємодії суб’єктів соціальної роботи з сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах.
25 вересня фахівець ЮМЦСССДМ взяла участь проведенні тренінгу для дітей 8 класів ЗОШ №3 за темою «Планування сім’ї».

Управління освіти:
24.09.2014 - Проведено турнір з футболу в рамках Спартакіади школярів. Проведена методична нарада для відповідальних за роботу з обдарованими учнями на базі ЮЗШ №4.
24.09.2014-25.09.2014 Взято участь в університеті знань методистів із початкової освіти на базі МОІППО.
25.09.2014 - Проведено навчальний семінар на базі ЮЗШ №4 «Психологічна допомога при кризових ситуаціях» для практичних психологів навчальних закладів. Прийнято участь у XI обласній Спартакіаді працівників навчальних закладів м. Миколаїв.
26.09.2014 - Підведено підсумки другого етапу обласного екологічного проекту «Приєднайся до дня довкілля – посади калину» (До 200-річчя з дня народження Т.Г. Шевченка).
Протягом тижня: продовжувалось влаштування дітей із Донецької та Луганської областей до дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів; продовжувалось створення бази даних осіб, які прибули із зони АТО.
Постійно проводиться: здійснюється набір дітей у ДНЗ; перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти; робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти; обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами тощо.

Управління праці та соціального захисту населення:
Заборгованість із виплати заробітної плати по місту відсутня. Проведено 1 рейд з легалізації заробітної плати, перевірено 10 суб’єктів підприємницької діяльності, виявлено 5 порушень. Прийнято 10 заяв для оформлення субсидій; 43 заяви для оформлення державних соціальних допомог. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 18 малозабезпечених громадянин та складено відповідні акти. 3 особи, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 105 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська». 22 особи проходять оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська».
22 вересня привітали з Днем партизанської слави та вручили продуктовий набір і квіти учаснику бойових дій, партизанці Лозовій Катерині Олександрівні.
23 вересня завідувач міських курсів м. Южноукраїнська, які входять в структуру навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Миколаївської області, Олександр Горбенко провів інструктаж щодо виникнення різного роду провокацій та диверсій, з огляду на ситуацію, яка склалася в Україні, та у зв’язку з проведенням антитерористичної операції.

Служба у справах дітей:
Прийнято 19 громадян на особистих прийомах. Надано 12 консультацій. Відвідали 5 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Прийнято участь у засіданні виконавчого комітету. Прийняли участь у 5 судових засіданнях. Прийняли участь у засіданні комісії з питань охорони здоров’я. Проведений рейд «Діти вулиці». Проведено засідання координаційної ради з питань соціального захисту, профілактики правопорушень та бездоглядності серед дітей. Прийняли участь у засіданні адміністративної комісії.

Відділ архітектури та містобудування:
Надання відповіді заявникам по прийнятим рішенням міської ради, виконавчого комітету, розпорядженням міського голови виконується по мірі відпрацювання. Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 3; інші листи – 5. Розгляд заяв (клопотань) від громадян та суб’єктів господарської діяльності – 3 листа. Підготовка проектів рішень для розгляду Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом: проекти рішень виконавчого комітету – 2, проекти рішень сесії – 4. Прийом громадян головним спеціалістом відділу архітектури та містобудування – 8 громадян. 26.09.2014 проводилася міжвідомча комісія щодо можливості проведення перепланування квартири – розглянуто 4 заяви. Підготовка актів готовності приміщень (квартир) до експлуатації після проведеного перепланування – 1.
Відділ земельних відносин та екології:
Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 5 листів, надано 12 консультацій. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок: підписано договорів оренди земельної ділянки – 1. Участь у засіданні сесії міської ради – прийнято 6 рішень.

Управління молоді, спорту та культури:
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради постійно здійснює контроль за виконанням розпоряджень міського голови, рішень виконавчого комітету, міської ради та розпорядчих документів Миколаївської обласної державної адміністрації. Спеціалістами відділу молоді та спорту було видано 1 посвідчення багатодітної сім'ї (1 – дитині). В бібліотеках міста проведено заходи до Дня туризму: інтерв’ю з містом «Репортаж з рідного краю» та виставка-перегляд «Туристичними стежками рідного краю».
26 вересня в міському історичному музеї відбулося відкриття фотовиставки «Заочна екскурсія Миколаївщиною», присвяченої Дню туризму.
З 26 по 28 вересня відбувся туристичний фестиваль «Відпочивай активно».
27 вересня проведено змагання зі спортивного орієнтування, присвячені пам’яті Віктора Капацини.
Спеціалістами відділу культури управління молоді, спорту та культури проведено екскурсію для учасників прес-туру (журналістів різних каналів України). Спеціалісти управління молоді, спорту та культури прийняли участь у засіданні Дорадчого органу з розгляду питань взаємодії суб’єктів соціальної роботи з сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах. Спеціалісти відділу молоді та спорту сприяли участі команди міста в Чемпіонаті Миколаївської області з футболу серед ветеранів (35 і старше), який відбувся в місті Миколаїв. А також, сприяли нагородженню переможців міських змагань школярів з футболу, які відбуваються в рамках обласної спартакіади школярів.

Управління економічного розвитку:
Надано консультації на 5 усних та 2 у телефонному режимі звернення від споживачів з питань захисту їх прав.
23.09.2014 здійснено моніторинг цін на основні продукти харчування, хліб та нафтопродукти у торговельній мережі міста.
На виконання доручення заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації від 09.09.2014 № 1518/0/05-4/2-14 до департаменту економічного розвитку торгівлі та туризму Миколаївської обласної державної адміністрації підготовлено та направлено прогнозні показники економічного і соціально розвитку м. Южноукраїнська на 2015 – 2019 роки. Проводилось оновлення презентацій інвестиційного потенціалу міста Южноукраїнська для подальшого розміщення на сайті міста. Перевірялись розрахунки тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів для всіх груп споживачів (крім населення). Проведено балансову комісію з розгляду планів фондів оплати праці та фінансових планів підприємств комунальної форми власності та контролю за їх виконанням за І півріччя 2014 року. Проводиться робота щодо передачі майна з комунальної та державної форм власності (в тому числі будівля «Дитячої поліклініки», транспортні засоби). Ведеться робота з реєстраційною службою щодо отримання інформаційних довідок. Здійснювалась підготовка рішень щодо руху майна підприємств комунальної форми власності. Здійснюється передприватизаційна підготовка об’єктів ініційованих на включення до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які підлягають приватизації (відчуженню). Забезпечувалось виконання заходів щодо подальшої ліквідації комунального підприємства «Південсервіс» .
25.09.2014 проведено чергове засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
Здійснено обстеження орендованого майна.

Фінансове управління:
За період з 19.09.2014 – 25.09.2014 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 1 459,2 тис.грн., в тому числі до загального фонду 1 403,2 тис.грн., до спеціального фонду 56,0 тис.грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 995,8 тис.грн. З державного та обласного бюджетів у вигляді субвенцій перераховано 368,0 тис.грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатки в сумі 3 940,9 тис.грн., з них на виплату заробітної плати – 2 475,9 тис.грн, енергоносії – 148,5 тис.грн., харчування – 573,1 тис.грн., а також 211,1 тис.грн. на придбання: запчастин до автомобіля, труб, миючих засобів; оплату послуг: банку, зв’язку, Інтернету, системи «Ліга», висвітлення діяльності виконавчих органів ради та депутатів, експлуатаційні витрати, вивіз та складування твердих побутових відходів, технічне обслуговування пожежних систем, послуги платного сервісу «кабінет замовника», заправки та відновлення картриджів, обслуговування тривожної сигналізації, прочистки зовнішніх мереж каналізації, замір опору ізоляції електропроводки, виконання зварювальних робіт; відрядження; фінансова підтримка громадських організацій; відшкодування за медикаменти ветеранам ВВВ, матеріальна допомога окремій категорії громадян до Дня похилого віку, а також по рішенням виконавчого комітету та на поховання окремої категорії громадян. Також за рахунок субвенцій з державного та обласного бюджетів виплачено 262,3 тис.грн. на: виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам; тимчасової державної допомоги дітям; одноразової допомоги при народження дитини; допомоги у зв’язку з вагітністю і пологами; на догляд за дитиною віком до 3-х років; медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. До державного бюджету вилучено 278,5 тис.грн.

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.
 

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...