Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася 56 сесія Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулася 56 сесія Южноукраїнської міської ради

25 вересня відбулася 56 сесія Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Євгена Квасневського.

У пленарному засіданні взяли участь 25 депутатів Южноукраїнської міської ради, секретар міської ради Лідія Уманець, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лілія Грабовенко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослава Нікітіна, керуючий справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради Юрій Телятник, начальники управлінь та відділів місцевого самоврядування, заступник прокурора міста Южноукраїнська  Сергій Могила, начальник Южноукраїнського міського управління юстиції Василь Дробот, заступник  начальника міського відділу УМВС України в Миколаївської області Олександр Лопушенко, мешканці міста та засоби масової інформації.

Враховуючи пропозиції суб’єктів господарювання щодо зменшення  розміру ставок за оренду майна комунальної власності, висловлені на засіданні «круглого столу» та на засіданні робочої групи прийнято рішення «Про визнання таким, що втратило чинність рішення Южноукраїнської міської ради від 25.06.2014 №1288 «Про внесення змін та доповнень до Методики розрахунку орендної плати за оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська та пропорції її розподілу, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 29.12.2011 №414». 

Також,   скасовано рішення Южноукраїнської міської  ради  від  25.06.2014  №1300 «Про затвердження  ставок  орендної  плати   за землю в межах міста Южноукраїнська». 

Міською радою затверджено список присяжних Южноукраїнського міського суду Миколаївської області, внесено зміни до бюджету міста Южноукраїнська на 2014 рік та прийнято рішення щодо виконання та  зняття  з контролю рішень Южноукраїнської міської ради.

З метою раціонального використання питної води, недопущення її використання на технологічні потреби депутатами міської ради затверджено ліміти використання води та водовідведення стічних вод абонентами  відокремленого підрозділу «Южно-Українська АЕС» державного підприємства Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом».

Також, прийняті рішення  про приватизацію житла, присвоєння поштової адреси  та   з питань врегулювання земельних відносин у місті.

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...