Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Заробітна плата та її виплати по місту Южноукраїнську за січень–червень 2014 року
AA

Заробітна плата та її виплати по місту Южноукраїнську за січень–червень 2014 року

Відділ статистики у місті Южноукраїнську повідомляє, що за січень–червень 2014 року середньооблікова кількість штатних працівників на підприємствах та їх відокремлених підрозділах з кількістю найманих працівників 10 осіб і більше, складала 12267 осіб, що на 244 особи більше, ніж за відповідний період 2013 року. Середньооблікова кількість штатних працівників по місту становила 5,6% від кількості штатних працівників по Миколаївській області.

Cередньомісячна заробітна плата одного штатного працівника за січень–червень 2014 року складала 6624,89 грн. та у порівнянні з аналогічним періодом 2013 року збільшилась на 2,5%. Рівень заробітної плати по місту перевищував у 5,4 раза законодавчо встановлені державні соціальні гарантії (мінімальна заробітна плата та прожитковий мінімум для працездатної особи – 1218,00 грн.) та в 2,1 раза середній показник по Миколаївській області (3214,21 грн.).

На деяких підприємствах міста у січні–червні 2014 року наймані працівники працювали в умовах вимушеної неповної зайнятості. Кількість працівників, які з економічних причин працювали у режимі неповного робочого дня (тижня) становила 333 особи, або 2,7% середньооблікової кількості штатних працівників. Водночас, відпустки без збереження заробітної плати (на період припинення виконання робіт) адміністрації підприємств не надавали. 

Згідно наданої державної статистичної звітності з праці заборгованість із виплати заробітної плати (без урахування найманих працівників статистично малих підприємств та зайнятих у фізичних осіб-підприємців) станом на 1 липня 2014р. не зафіксована.

 

Читайте також

Повідомлення

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відповідно  до Закону України «Про  засади державної регуляторної політики у сфері г...