Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Благодійну акцію «Збери дитину до школи» закінчено
AA

Благодійну акцію «Збери дитину до школи» закінчено

             Напередодні свята першого дзвоника до Южнокраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді завітали майбутні першокласники та школярики нашого міста. Приводом для зустрічі стало вручення подарунків по закінченню акції «Збери дитину до школи», яка була проведена з метою допомогти школярам з сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, малозабезпечених та багатодітних родин, а також дітям вимушених переселенців із Донецької та Луганської областей необхідним шкільним канцелярським приладдям й тривала з 15 липня по 20 серпня.

            Спільними зусиллями було зібрано 5 портфелів, 237 зошитів, 9 щоденників, 6 папок для зошитів, 10 пеналів, 15 альбомів для малювання, а також кольоровий папір, обкладинки для  зошитів, пластилін, підставки для книг, фарби, лінійки, ножиці, клей,  набори кольорових олівців та фломастерів ручки та прості олівці тощо.

            П’ять дітей-першокласників отримали укомплектовані портфелі, десятьом школярам подарували  канцелярські набори. Дівчатка-першокласниці в подарунок отримали ще й святкові банти для волосся.

            Діти із цікавістю розглядали подарунки,  ділилися своїми враженнями, а батьки, в свою чергу, були приємно здивовані та дякували за надану посильну допомогу в підготовці до нового навчального року.

          Колектив  Центру  щиро дякує працівникам управління молоді, спорту та культури, управління освіти, виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, інформаційного агентства «Контакт», відділення ПриватБанку, депутату міської ради Коломійцю С., приватним підприємцям магазину «Ванда», «Кобзар», Зубовській Н., та всім, хто відгукнувся на пропозицію допомогти дітям та взяв участь у акції!

Читайте також

З Днем Матері!

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

12 травня в Україні  відзначають одне з найзворушливіших свят – ДЕНЬ МАТЕРІ.  Це...

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

10.05.2024 під головуванням міського голови Валерія ОНУФРІЄНКА відбулося чергове засідання комісії з...

Про укладання колективних договорів у Южноукраїнській міській територіальній громаді станом на 01.05.2024

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На 83 підприємствах, установах та організаціях Южноукраїнської міської територіальної громади укладе...