Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Педагогічна конференція
AA

Педагогічна конференція

 Педагогічна конференція

 26 серпня в актовій залі Южноукраїнської загальноосвітньої середньої школи № 2 відбулася щорічна педагогічна конференція. Відкриття заходу супроводжувалося гімном України у виконанні дитячого колективу «Адажіо», після чого начальник управління освіти Южноукраїнської міської ради Юрій Сінчук зачитав доповідь про підсумки роботи загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних навчальних закладів у 2013-2014 навчальному році та завдання на 2014-2015 навчальний рік. Слово доповісти також мали директор Южноукраїнської загальноосвітньої середньої школи № 2 Тетяна Супряга та директор Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Южноукраїнської міської ради Алла Дизик. Міський голова Євген Квасневський привітав всіх освітян з початком нового навчального року та виказав надію, що нелегкі часи для нашої держави не вплинуть на представників освіти в нашому місті, дітей і надалі будуть виховувати та навчати висококваліфіковані спеціалісти. Підвівши риску частини доповідей, конференція продовжувалась нагородженням освітян грамотами і подяками за значні внески у розвиток освіти дітей та молоді місцевого та обласного рівня. Також за міською Програмою розвитку освіти в місті Южноукраїнську на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 30.12.2010 №27 та з метою заохочення педагогічних працівників закладів освіти міста за результатами  навчального року щорічно  призначається премія міського голови  «Кращий освітянин року» в номінаціях: «Дошкільна освіта», «Загальна середня освіта» «Позашкілька освіта». За результатами 2013-2014 навчального року визначено в кожній номінації претендентів на отримання премії міського голови. Педагогічні працівники, які визнані «Кращими освітянами року» отримають матеріальне заохочення в розмірі 1000 грн. кожен та сертифікат «Кращий освітянин 2014 року». За результатами 2013-2014 навчального року кращими освітянами року визнано:

  • заступника директора з навчально-виховної роботи станції юних техників Бикову Ларису Іванівну;
  • вихователя – методиста дошкільного навчального закладу №2 «Ромашка» Колганову Ірину Іванівну;
  • учителя російської мови Южноукраїнської гімназії №1 Ярич Ларису Олександрівну.

 

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...