Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання міського координаційного центру з питань надання допомоги військовослужбовцям, які приймають участь в антитерористичній операції та їх сім′ям
AA

Відбулося засідання міського координаційного центру з питань надання допомоги військовослужбовцям, які приймають участь в антитерористичній операції та їх сім′ям

 Засідання міського координаційного центру 

з питань надання допомоги військовослужбовцям, які приймають участь в антитерористичній операції та їх сім'ям.

                19 серпня в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулося засідання міського координаційного центру з питань надання допомоги військовослужбовцям, які приймають участь в антитерористичній операції, їх сім'ям.

На засіданні розглянутий стан виконання попередніх доручень, а також повідомлено, що до міської комплексної програми «Турбота» будуть внесені зміни та доповнення з приводу можливості виділення коштів з міського бюджету для надання пільг для сплати комунальних послуг сім’ям військовослужбовців, які приймають участь у АТО. У тому числі діти військовослужбовців, які приймають участь в АТО будуть безоплатно харчуватися в школах та дитячих садках.

За кошти зібрані благодійним фондом «Мирне небо» придбано пластини та чохли для бронежилетів, бронекаски, та інше військове спорядження.

Найближчим часом будуть встановлені скриньки в церквах, підприємствах торгівлі, об’єктах сфери обслуговування, аптеках, об’єктах ресторанного господарства, банківських установах, відділеннях зв’язку, спортивних, культурно-розважальних закладах  для збору коштів для надання допомоги військовим.

На засіданні координаційного центру вирішили й надалі продовжувати роботу з надання допомоги військовослужбовцям, які приймають участь у АТО із залученням підприємств, установ, організацій всіх рівнів, громадських організацій, благодійних фондів та депутатів обласної та міської рад.

Читайте також

З Днем Матері!

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

12 травня в Україні  відзначають одне з найзворушливіших свят – ДЕНЬ МАТЕРІ.  Це...

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

10.05.2024 під головуванням міського голови Валерія ОНУФРІЄНКА відбулося чергове засідання комісії з...

Про укладання колективних договорів у Южноукраїнській міській територіальній громаді станом на 01.05.2024

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На 83 підприємствах, установах та організаціях Южноукраїнської міської територіальної громади укладе...