Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася робоча нарада з підприємцями
AA

Відбулася робоча нарада з підприємцями

Робоча нарада з підприємцями

5 серпня в залі засідань Южноукраїнської міської ради було проведено робочу нараду із суб’єктами підприємницької діяльності під головуванням міського голови Євгена Квасневського. Порядок денний складався з двох питань:

 1. Обговорення розміру ставок орендної плати за оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Южноукраїнська, прийнятих  рішенням Южноукраїнської міської ради від 25.06.2014 №1288;

2. Обговорення розміру ставок орендної плати за землю в межах м. Южноукраїнська, прийнятих рішенням Южноукраїнської міської ради від 25.06.2014 №1300.

Виконавчими органами Южноукраїнської міської ради вислухано голову Южноукраїнської міської організації підприємців, роботодавців, промисловців Сергія Пелюха, суб’єктів підприємницької діяльності та прийнято всі пропозиції, що були надані під час робочої наради.

В результаті обговорення вищевказаних питань, прийнято рішення винести на розгляд Южноукраїнської міської ради проекти рішень – регуляторні акти: «Про відміну рішення Южноукраїнської міської ради від 25.06.2014 №1288 «Про внесення змін та доповнень до Методики розрахунку орендної плати за оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська та пропорції її розподілу, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 29.12.2011 №414» та «Про відміну рішення Южноукраїнської міської ради від 25.06.2014 №1300 «Про затвердження ставок орендної плати за землю в межах міста Южноукраїнська».

Читайте також

З Днем Матері!

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

12 травня в Україні  відзначають одне з найзворушливіших свят – ДЕНЬ МАТЕРІ.  Це...

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

10.05.2024 під головуванням міського голови Валерія ОНУФРІЄНКА відбулося чергове засідання комісії з...

Про укладання колективних договорів у Южноукраїнській міській територіальній громаді станом на 01.05.2024

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На 83 підприємствах, установах та організаціях Южноукраїнської міської територіальної громади укладе...