Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підготовка закладів освіти до опалювального сезону
AA

Підготовка закладів освіти до опалювального сезону

З метою підготовки навчальних закладів міста до роботи  в осінньо-зимовий період 2014-2015 років, а також профілактики уникнення позапланових та аварійних ситуацій на системах життєзабезпечення під час опалювального сезону, згідно з графіком проведення планово-попереджувальних ремонтів (далі ППР) у закладах освіти в 2014 році здійснюється обов’язкове періодичне оновлення обладнання шляхом заміни частин деталей, вузлів, трубопроводів. Зазначені заходи дозволяють значно продовжити терміни служби обладнання; зберегти високу якість його роботи та підтримати устаткування в постійній експлуатаційній готовності.

Однак, у зв’язку з критичною ситуацією щодо фінансування бюджетної сфери, ремонти здійснюються в обмежених обсягах. В управлінні освіти відсутня можливість закупити матеріали в достатній кількості для проведення ППР. Враховуючи викладене, підготовка до опалювального сезону систем тепло-, водопостачання та каналізації навчальних закладів здійснюється в мінімально-необхідних обсягах. На сьогодні відповідно до графіка проведення ППР у 2014 році виконані ремонтні роботи у загальноосвітніх школах № 1 та № 2, а також у дошкільному навчальному  закладі № 6, а саме: здійснено ревізію теплових вузлів та заміну запірної арматури (вентилі, різьби, засувки тощо), також проведено часткову заміну трубопроводів. У загальноосвітніх школах № 3, № 4, гімназії № 1, дошкільних  навчальних закладах № 2, 3, 8 і центрі розвитку дитини «Гармонія» проведення планово-попереджувальних ремонтів триває, і  планується завершити роботи до 15 вересня поточного року.

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...