Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Управлінню праці та соціального захисту населення 20 років!
AA

Управлінню праці та соціального захисту населення 20 років!

29 липня в актовій залі управління праці та соціального  захисту населення Южноукраїнської міської ради відбулося свято з нагоди відзначення 20-ї річниці створення управління. На святі були присутні перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Южноукраїнської міської ради Лілія Грабовенко, голова Южноукраїнської міської організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» Валерій Онуфрієнко, голова Южноукраїнської міської організації ветеранів війни, праці та Збройних Сил, Організації ветеранів України Володимир Пономарьов, колектив управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради, колишні керівники  та працівники управління, представники засобів масової інформації.

 З 20-річним ювілеєм  управління вітали всі запрошені гості, а також: колишні керівники управління Любов Левицька  і Людмила Легка, колишні заступники начальників управління Ніна Занозіна, Алла Колесіна, Олена Філонова.

Ведучі свята розповіли присутнім про створення управління та етапи його діяльності, згадали всіх хто пропрацював в управлінні 10 і більше років і зараз знаходяться на пенсії.  Хвилиною мовчання вшанували пам’ять про тих кого зараз не має поруч з нами. Учні Южноукраїнської загальноосвітньої школи №3 підготували учасникам заходу музичне вітання. Колишніх керівників та працівників управління нагородили подяками за вагомий внесок у справу соціального захисту міста Южноукраїнська та подарували подарунки.

 

 

 

Читайте також

З Днем Матері!

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

12 травня в Україні  відзначають одне з найзворушливіших свят – ДЕНЬ МАТЕРІ.  Це...

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

10.05.2024 під головуванням міського голови Валерія ОНУФРІЄНКА відбулося чергове засідання комісії з...

Про укладання колективних договорів у Южноукраїнській міській територіальній громаді станом на 01.05.2024

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На 83 підприємствах, установах та організаціях Южноукраїнської міської територіальної громади укладе...