Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 21 - 26 липня 2014 року
AA

Підсумки тижня: 21 - 26 липня 2014 року

Управління житлово-комунального господарства та будівництва:
Підготовлено звітні листи на обласні управління, відповіді на звернення та запитання мешканців міста, що надійшли на офіційний сайт міста, а також відповіді на листи інших управлінь виконавчого комітету. Відновлені роботи з реконструкції самострумного колектору вздовж вул. Набережна Енергетиків. Перевірено акти виконаних робіт КП СКГ. Замінено 5 та видано 4 приладів обліку холодної та гарячої води за рахунок бюджетних коштів квартир соціально-незахищених верств населення міста. Видано 2 дозволи на порушення об'єктів благоустрою. Станом на 23.07.2014 обстежено 5 приміщень та підготовлено 5 паспортів на їх відповідність технічним умовам для тимчасового розміщення осіб, які внутрішньо переміщуються в межах країни з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО. Працівники управління прийняли участь у групі оповіщення міста. Розпочаті роботи по ремонту покрівлі під’їзду №7 по проспекту Леніна 27. Продовжуються роботи по реконструкції гуртожитку №6. 

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:
Поточний ремонт покрівлі – 351 м2 на житлових будинках за адресами вул. Дружби Народів, 40; 31б; б-р Цвіточний, 16; 8; 3а; пр. Леніна, 15. Поточний ремонт цементним розчином вимощення – 74 м2; примикання вимощення до цоколю – 200 м.п.; фарбування цоколю – 210 м2 на житловому будинку по б-ру Цвіточному, 8. Технічне обслуговування – 28 ліфтів. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 9 житлових будинків. Поточний ремонт ліфтів – 2 одиниці (пр. Леніна, 11 п.3; вул. Дружби Народів, 4 п.2). Силами КП «ЖЕО» за кошти орендної плати виконано капремонт 1-го ліфта за адресою пр. Комуністичний, 8 п.3. Технічне обслуговування внутрішньобудинкових мереж опалення, гарячого і холодного водопостачання та водовідведення: усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 68 житлових будинків; усунення засмічень в каналізаційних мережах – 126 одиниць; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, ХВП, ГВП – 21 одиниця; електрозварювальні роботи на трубопроводах опалення, ГВП, ХВП в підвальних приміщеннях: 8 житлових будинків; заміна окремих ділянок трубопроводів ГВП, ХВП, водовідведення – 12 житлових будинків (Дружби Народів, 20; Леніна, 6; 26; 1; 31; вул. Миру, 4; б-р Шкільний, 8; б-р Шевченка, 4; вул. Енергобудівників, 2; 15; вул. Набережна Енергетиків, 21; 17); усунення повітряних пробок з системи ГВП: 212 стояків. Виконано ремонт лавок в кількості 3-х одиниць за адресами: вул. Дружби Народів, 18; 22; б-р Курчатова, 3. Виконано ремонт і остіклення віконних рам на сходових клітинах житлових будинків адресою б-р Цвіточний, 12 л.2; пр. Леніна, 27 п.2,3,7. Виконано дератизація та дезінсекція підвальних приміщень і сміттєкамер житлових будинків 1,2-го мікрорайонів. Виконується викос газонів на прибудинкових територіях 1-5-го мікрорайонів.

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:
Усунення 3-х підпорів на каналізаційних мережах – по вул. Дружби Народів, 30, Шевченко, 8, гурт. №6. Усунені свищи на трубопроводах малоповерхової забудівлі за адресами: Южна, 23 (ХВП), Садова, 5 (ХВП), Володимирська, 31 (ГВП).
21.07.2014 - усунений порив трубопроводу холодного водопостачання по вул. Миру, 10.
21.07.2014 - усунений порив трубопроводу холодного водопостачання в прохідному каналі біля теплорозподільчого пункту ТРП-6.
23.07.2014 - усунений порив трубопроводу гарячого водопостачання біля житлового будинку по бул. Шевченко, 8.
23.07.2014 - виконаний ремонт зворотного трубопроводу мережної води з заміною запірної арматури в теплорозподільчому пункті ТРП-4Б.
24.07.2014 - виявлений порив трубопроводу гарячого водопостачання в районі гурт. №1, розпочаті ремонтні роботи.
Виконується поточний ремонт трубопроводів теплопостачання та ГВП в районі житлового будинку 37 2-го мікрорайону, також проводиться придбання матеріалів для подальшого виконання поточних ремонтів на мережах міста перед опалювальним сезоном. З метою підготовки до опалювального періоду виконується поточний ремонт запірної арматури на теплових та водопровідних мережах міста та ремонт тепло-, водоканалізаційних колодязів міста, проводяться ремонтні роботи мережних насосних агрегатів на тепло розподільчому пункті ТРП-2, ТРП-1, ТРП-4Б, закінчені ремонтні роботи мережних насосів на ТРП-ПТУ, ТРП-9, ТРП-5, ТРП-4А, ТРП-3, ТРП-6, ТРП-7, ТРП-8, ТРП-КБО. Ведуться роботи з благоустрою міста після виконання ремонтних робот.

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:
Благоустрій:
Прибирання міста: згідно періодичності. Вивезення сміття: згідно періодичності. 
Ділянка озеленення:
Обрізка сухого гілля: проспект Леніна 6, бульвар Курчатова 3, бульвар Цвіточний 7 (11 дерев). Рихлення квітників та розарій: бульвар Цвіточний, паркова зона «Олімп», вулиця Миру. Обробка карантинних рослин: вулиця Дружби Народів. Обрізка живої огорожі: вулиця Набережна Енергетиків, бульвар Шевченко, в’їзд №2. Викос трави: в’їзд №1, №2, вулиця Дружби Народів, вулиця Паркова, вулиця Набережна Енергетиків, бульвар Цвіточний, вулиця Молодіжна (сквер ім. Т.Г.Шевченко).
Енергоділянка:
Обхід, огляд опор вуличного освітлення на предмет непрацюючих ламп. Заміна непрацюючих ламп - вулиця Миру. Налагодження та заміна добового реле: проспект Леніна, проспект Комуністичний, МЕЗ. Проведення земляних робіт - вулиця Дружби народів. Переклад реле часу, згідно графіку.

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами:
Підготовка поточних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади. Підготовка до перевірки інспекцією ДСНС України. Підготовлено інформацію на офіційний сайт міста щодо штормового попередження. Підготовлено щотижневі звіти. Підготовлено розпорядження міського голови про внесення доповнень до розпорядження про призов. Прийняття участі у нараді міського координаційного центру з питань надання допомоги військовослужбовцям. Підготовка розпорядження про припинення та надання доступу до державної таємниці. Підготовка документів на погодження заступника начальника РСО виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 4 громадянина. За місцем мешкання проведено 4 перевірки осіб умовно достроково звільнених від відбуття покарання. Надані відповіді на звернення громадян. Виконання інших доручень загального характеру.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:
З метою раннього виявлення та надання допомоги сім'ям з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах (далі – СЖО), протягом тижня фахівцями із соціальної роботи відвідані 29 сімей, в яких виховується 38 дітей, та 3 особу:
- сім’ї, де існувала загроза або зафіксовані випадки вчинення насильства – 1;
- переселенці з АР Крим, Донецької та Луганської областей – 11;
- потенційні клієнти – 4;
- одинокі матері – 2;
- особи, звільнені з місць позбавлення волі/засуджені до покарань без ПВ – 6;
- особа з числа дітей позбавлених батьківського піклування-2;
- багатодітні сім’ї – 1;
- сім’ї/особи, в яких існує проблема інвалідності – 1;
- сім’ї/особи, які опинилися в СЖО – 2;
- жінки з новонародженими дітьми – 2;
За карткою утримувача послуг надано 61 соціальну послугу, з них: сім’ям з дітьми - 205; особам – 15. Під соціальним супроводом фахівців ЮМЦСССДМ перебуває 32 сім’ї і 2 особи, що опинилися в СЖО, 2 дитячі будинки сімейного типу, 1 прийомна сім’я, надано 69 соціальну послугу, а також: покращено санітарно-гігієнічні умови – 1; підвищено виховний потенціал – 3; проінформовано з правових питань – 4; сприяли у веденні здорового способу життя – 4; сприяли в отриманні допомоги в лікуванні, догляді – 2; перенаправлено до інших установ – 2; налагоджено стосунки в сім’ї – 2; поліпшено психоемоційний стан – 3; навчено соціально-побутовим навичкам – 3; профілактика негативних явищ тютюнопаління, вживання алкоголю, наркотиків – 4; 
21 липня проведено семінар для безробітних у міському центрі зайнятості за темою «Протидія торгівлі людьми», охоплено 11 осіб.
22 липня у приміщенні кримінально-виконавчої інспекції проведено «День Центру в КВІ » охоплено 1 особу, надано - 12 послуг.
23 липня в жіночій консультації відділенні «Клініка дружня до молоді» «Спеціалізованої медико-санітарної частини №2 Міністерства охорони здоров’я України», фахівцем із соціальної роботи здійснено прийом на основі принципів «дружнього підходу до молоді».
Супроводжено 3 сім’ї, які є вимушеними переселенцями до «Червоного Хреста» для отримання продуктів харчування та необхідних речей, 1 сім’я даної категорії отримала візок для дитини та дитячі речі. 
25 липня стартувала акція «Збери дитину до школи», першими взяли участь в заході: управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради, комунальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа», комунальна установа «Інформаційне агентство «Контакт», приватні підприємці Тетяна Ковальова та Олена Денисюк.

Управління освіти:
22.07.2014 - Відбулась оперативна нарада по виконанню заходів щодо забезпечення прав громадян, що прибувають із зони АТО.
Протягом тижня: зійснювався попередній огляд закладів освіти по підготовці до нового навчального року; відбулась підготовка до серпневої конференції.
Постійно проводиться: здійснюється набір дітей у ДНЗ; перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти; робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти; обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами тощо.

Управління праці та соціального захисту населення:
Заборгованість із виплати заробітної плати по місту відсутня. Проведено 1 рейд з легалізації заробітної плати, перевірено 8 суб’єктів підприємницької діяльності, виявлено 2 порушення. Прийнято 27 заяв для оформлення субсидій, 30 заяв для оформлення державних соціальних допомог. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 17 малозабезпечених громадянин та складено відповідні акти. 3 особи, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 105 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська». 25 осіб проходять оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська».
25 липня привітали з 90-річчям учасника бойових дій Євгенію Лаврентіївну Пустовойт.

Служба у справах дітей:
Прийнято 18 громадян на особистих прийомах. Надано 12 консультацій. Прийняли участь у 4 судових засіданнях. Проведено відвідування неповнолітніх, які обвинувачені у скоєнні злочинів. Відвідали 17 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Відпрацьовані звернення громадян. Поставлені на облік 2 дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Прийняли участь у засіданні адміністративної комісії. Виявлені 2 дитини, які залишились без батьківського піклування. Тимчасово влаштовані в сім’ї родичів.

Відділ архітектури та містобудування:
Надання відповіді заявникам по прийнятим рішенням міської ради, виконавчого комітету, розпорядженням міського голови виконується по мірі відпрацювання. Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 0; інші листи – 4. Прийняття участі у роботі постійної комісії з питань будівництва, архітектури, благоустрою, промисловості, транспорту, зв’язку та підприємництва. Розгляд заяв (клопотань) від громадян та суб’єктів господарської діяльності – 6 листів. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування – 4 громадян. 
23.07.2014 – проведено обстеження тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності на території міста Южноукраїнська.

Відділ земельних відносин та екології:
Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 10 листів, надано 3 консультацій. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок: підготовлено договорів особистого строкового сервітуту – 1. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання виконавчого комітету та сесію міської ради – підготовлено 4 проекта рішень. 
22.07.2014 - участь в постійній комісії з питань земельних, довкілля, охорони навколишнього середовища та екології.
23.07.2014 - обстеження тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності на території міста Южноукраїнська.

Управління молоді, спорту та культури:
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради здійснює контроль за виконанням розпоряджень міського голови, рішень виконавчого комітету, міської ради та розпорядчих документів Миколаївської обласної державної адміністрації. Проводиться робота щодо направлення до літніх оздоровчих таборів дітей пільгових категорій. На цьому тижні 1 дитину направлено на оздоровлення у ДОТ «Космос»до селища Рибаківка. За поточний тиждень видано 1 посвідчення дитині з багатодітної сім’ї. Збірна команда міста Южноукраїнська взяла участь у Чемпіонаті України з футболу серед ветеранів у місті Бердянську. Надійшло 3 повідомлення про вчинення насильства в сім’ях, спеціалістами управління проведено комісійне відвідування.

Управління економічного розвитку:
Надано консультації на 4 усних та 2 у телефонному режимі звернення від споживачів з питань захисту їх прав. 
22.07.2014 здійснено моніторинг цін на основні продукти харчування та нафтопродукти у торговельній мережі міста. Приймалась участь у комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги на відкриття підприємницької діяльності.
23.07.2014 на виконання звернення від мешканця міста приймалась участь у робочій групі по обстеженню тимчасових споруд.
Проводиться робота щодо передачі майна з комунальної та державної форм власності (в тому числі будівля «Дитячої поліклініки», дизель-генератор, транспортні засоби, будівлі). Проводиться аналіз звітів по результатам інвентаризації комунальних підприємств міста та реєстрів руху майна територіальної громади Южноукраїнської міської ради, здійснювалось узагальнення. Здійснювалась підготовка рішень щодо руху майна підприємств комунальної форми власності. Забезпечувалось виконання заходів щодо подальшої ліквідації комунального підприємства «Південсервіс». Прийнято участь в інвентаризації майна комунального підприємства «Південсервіс». Проводилась робота щодо перевірки вартості оренди торгової площі на ринках КП «Критий ринок». Проводилась робота щодо розробки Прогнозу соціально-економічного розвитку міста Южноукраїнська на 2015 рік.

Фінансове управління:
За період з 18.07.2014 – 24.07.2014 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 3 920,4 тис.грн., в тому числі до загального фонду 3 804,1 тис.грн., до спеціального фонду 116,3 тис.грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 3 021,6 тис.грн. З державного та обласного бюджету у вигляді субвенцій перераховано 255,4 тис.грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатки в сумі 2 336,6 тис.грн. з них на: виплату заробітної плати та відпускних – 1 517,2 тис.грн; оплату комунальних послуг – 0,2 тис.грн., харчування – 142,7 тис. грн а також 676,5 тис.грн. на: оплату послуг: банку, охорони, зв’язку, Інтернету, відрядження, абонентська плата за послуги зв’язку Почесних громадян міста; придбання: канцтоварів, господарських товарів; фінансова підтримка громадської організації «Союз Чорнобиль», погашення кредиторської заборгованості за 2013 рік. Також за рахунок субвенцій з державного бюджету виплачено 197,2 тис.грн. на допомогу сім’ям з дітьми. До державного бюджету вилучено 1 953,5 тис.грн.

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево. 

Читайте також

З Днем Матері!

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

12 травня в Україні  відзначають одне з найзворушливіших свят – ДЕНЬ МАТЕРІ.  Це...

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

10.05.2024 під головуванням міського голови Валерія ОНУФРІЄНКА відбулося чергове засідання комісії з...

Про укладання колективних договорів у Южноукраїнській міській територіальній громаді станом на 01.05.2024

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На 83 підприємствах, установах та організаціях Южноукраїнської міської територіальної громади укладе...