Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Генеральний директор ВП ЮУАЕС зустрівся з керівниками будівельних організацій Южноукраїнська
AA

Генеральний директор ВП ЮУАЕС зустрівся з керівниками будівельних організацій Южноукраїнська

21 липня відбулася зустріч генерального директора ВП «Южно-Українська АЕС» Володимира Лісніченка з керівниками основних підрядних організацій міста-супутника атомної станції, які мають договірні відносини з ЮУАЕС.

Під час діалогу гендиректора енергокомплексу з представниками будівельно-монтажного сектора йшлося про гостру ситуацію на сході країни. Володимир Лісніченко закликав партнерів атомної станції підключитися до всеукраїнської народної ініціативи та підтримати тих, хто сьогодні перебуває на передовій.

У якості прикладу Володимир Анатолійович навів активну участь колективу ВП ЮУАЕС у акції зі збору коштів на допомогу збройним силам України. З березня персоналом зібрано більше мільйона гривень. У зоні проведення АТО сьогодні несуть службу військовослужбовці спецпідрозділу «Скорпіон» військової частини 3044, яка охороняє об'єкти енергокомплексу. Їм та іншим добровольцям, призваним Южноукраїнсько-Арбузинським об'єднаним міським військовим комісаріатом, працівники атомної станції передавали бронежилети, каски, різне бойове оснащення, комплекти одягу та взуття. Акція триває. У даний час вирішується питання лікування та реабілітації поранених.

Слід сказати, що не стоять осторонь і активісти, які проживають у місті-супутнику АЕС і прилеглих до нього сіл та районних центрів. У Южноукраїнську створено координаційну раду з надання допомоги воїнам збройних сил України та їхнім сім'ям. На сьогодні громадські діячі зібрали та передали на придбання військової амуніції більше п'ятисот тисяч гривень і близько 20 тонн продуктів.

Володимир Лісніченко впевнений, що за кожною з перерахованих ініціатив стоять небайдужі люди і запропонував представникам будівельно-монтажних організацій ознайомитися з першочерговими потребами військових, які беруть участь у АТО, та посприяти у наданні допомоги. Учасники діалогу підтримали позицію керівника ЮУАЕС.

 

 

Читайте також

З Днем Матері!

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

12 травня в Україні  відзначають одне з найзворушливіших свят – ДЕНЬ МАТЕРІ.  Це...

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

10.05.2024 під головуванням міського голови Валерія ОНУФРІЄНКА відбулося чергове засідання комісії з...

Про укладання колективних договорів у Южноукраїнській міській територіальній громаді станом на 01.05.2024

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На 83 підприємствах, установах та організаціях Южноукраїнської міської територіальної громади укладе...