Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 14-19 липня 2014 року
AA

Підсумки тижня: 14-19 липня 2014 року

Управління житлово-комунального господарства та будівництва:
Підготовлено звітні листи на обласні управління, відповіді на звернення та запитання мешканців міста, що надійшли на офіційний сайт міста, а також відповіді на листи інших управлінь виконавчого комітету. Закінчено капітальний ремонт ліфтів за адресою пр. Комуністичний, 1 під’їзди 1 і 2. Ліфти введено в експлуатацію. Продовжуються роботи по реконструкції каналізаційного колектору «Олімп – Ташлик». З метою підготовки до капітального ремонту проведено комісійне обстеження покрівлі житлового будинку по проспекту Леніна, 27. Спільно з КП «ЖЕО» та КП «СКГ» проведено обстеження зелених насаджень в місті. Складено акти. Проведено робочу нараду за участю заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитра Судакова по виконанню робіт з реконструкції каналізаційного колектору «Олімп – Ташлик».

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:
Поточний ремонт покрівлі – 599,41 м2 на житлових будинках за адресами вул. Дружби Народів, 10;15;20;31;31а;33а;33б; 50; б-р Цвіточний, 11; пр. Леніна,33а. Поточний ремонт вимощення цементним розчином – 25 м2 на житловому будинку по б-ру Цвіточному, 8. Технічне обслуговування – 22 ліфтів. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 14 житлових будинків. Поточний ремонт ліфтів–3 одиниць (б-р Шкільний,6, п.4; б-р Цвіточний,8,п.1; б-р Шевченка,12 п.2). Силами КП «ЖЕО» за кошти орендної плати виконується капремонт 1-го ліфта за адресою пр. Комуністичний, 8 п.3. Після виконання капремонту за кошти місцевого бюджету пущено 2 од. ліфтів за адресою пр. Комуністичний, 1 п.1,2. Технічне обслуговування внутрішньобудинкових мереж опалення, гарячого і холодного водопостачання та водовідведення: усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 69 житлових будинків; усунення засмічень в каналізаційних мережах – 87 одиниць; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, ХВП, ГВП –35 одиниць; електрозварювальні роботи на трубопроводах опалення, ГВП, ХВП в підвальних приміщеннях: 7 житлових будинків; заміна окремих ділянок трубопроводів ГВП, ХВП, водовідведення – 10 житлових будинків (Дружби Народів,1;32; Леніна, 6;29;33; вул. Миру,4; б-р Цвіточний, 7; пр. Комуністичний, 10; Курчатова,2; Шкільний,5); усунення повітряних пробок з системи ГВП: 189 стояків. Виконано ремонт лавок та фарбування в кількості 3-х одиниць за адресами: вул. Набережна Енергетиків, 49; вул. Енергобудівників,3; вул. Дружби Народів, 36. Виконано ремонт водостоку та демонтаж і встановлення тротуарних плит в кількості 8 од. за адресою б-р Цвіточний,12. Виконано ремонт дверей та встановлено навісний замок на двері в холі по вул. Комсомольській, 3. Виконується викос газонів на прибудинкових територіях 1-5-го мікрорайонів.

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:
Усунення 7-х підпорів на каналізаційних мережах – по вул. Набережна Енергетиків, 5, 15, пр-ту Леніна, 13, 31, по б-ру Цвіточному, 3а, вул. Дружби Народів, 10, бул. Шевченко, 8. Усунені свищи на трубопроводах малоповерхової забудівлі за адресами: – Южна, 2, 18 (ХВП), Садова, 2, 9 (ХВП), Садова, 8, 5 (ГВП - 2 свища), Гидробудівників, 12, Центральна, 14, 12 (ХВП).
13.07.2014р. усунений порив трубопроводу холодного водопостачання в ВК-206А біля житлового будинку по вул. Набережна Енергетиків, 19.
14.07.2014р. усунений порив трубопроводу гарячого водопостачання біля житлового будинку по вул. Набережна Енергетиків, 29.
Виконується поточний ремонт трубопроводів теплопостачання та ГПВ в районі житлового будинку 37 2-го мікрорайону. З метою підготовки до опалювального періоду виконується поточний ремонт запірної арматури на теплових та водопровідних мережах міста та ремонт тепло-, водоканалізаційних колодязів міста, проводяться ремонтні роботи мережних насосних агрегатів на тепло розподільчому пункті ТРП-2, ТРП-1, ТРП-4Б, закінчені ремонтні роботи мережних насосів на ТРП-ПТУ, ТРП-9, ТРП-5, ТРП-4А, ТРП-3, ТРП-6, ТРП-7, ТРП-8, ТРП-КБО. Ведуться роботи з благоустрою міста після виконання ремонтних робот.

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:
Благоустрій:
Прибирання міста: згідно періодичності. Вивезення сміття: згідно періодичності. 
Ділянка озеленення:
Обрізка сухого гілля: вулиця Миру, вулиця Спортивна, проспект Леніна, вулиця Дружби Народів. Валка дерев: бульвар Курчатова, проспект Леніна, вулиця Дружби Народів (4 одиниці). Обробка карантинних рослин: вулиця Набережна Енергетиків, вулиця Дружби Народів. Обрізка живої огорожі: паркова зона «Олімп», проспект Леніна, вулиця Дружби народів, бульвар Цвіт очний. Викос трави: сквер №2, вулиця Дружби Народів, вулиця Паркова, паркова зона «Олімп», Меморіальний комплекс, вулиця Набережна Енергетиків, вулиця Спортивна, вулиця Енергобудівників, бульвар Шкільний, в’їзд №1. Вантаження, вивіз сухого гілля та зеленої маси (9 причепів).
Енергоділянка:
Обхід, огляд опор вуличного освітлення на предмет непрацюючих ламп: вулиця Гардова, вулиця Козацька. Переклад реле часу, згідно графіку. Пошук та заміна пошкодженого кабелю, налагодження схеми: вулиця Набережна Енергетиків, меморіальний комплекс, МЕЗ.

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами: 
Підготовка поточних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади. Підготовка до перевірки інспекцією ДСНС України. Участь у навчально-методичному зборі з особовим складом позаштатних розрахунково-аналітичних груп райдержадміністрацій та виконкомів міських рад області. Складання орієнтовних техніко-економічних розрахунків розміру фактичних витрат суб’єктів господарювання під час здійснення ними заходів з евакуації. Підготовлені листи щодо визначення місця знищення вибухонебезпечних предметів. Підготовлено інформацію на офіційний сайт міста щодо проведення буро-вибухових робіт НПТ. Підготовлено інформацію до прокуратури м. Южноукраїнська про стан боротьби зі злочинністю неповнолітніх за І півріччя 2014 року та надано пропозиції спільних дій на ІІ півріччя 2014 року. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 3 громадян. За місцем мешкання перевірено 2 особи УДЗ. Підготовлено листи до Южноукраїнського МВ УМВС щодо надання відповідей на запитання мешканців міста. Надані відповіді на звернення громадян. Виконання інших доручень загального характеру.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:
З метою раннього виявлення та надання допомоги сім'ям з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах (далі – СЖО), протягом тижня фахівцями із соціальної роботи відвідано 11 сімей, в яких виховується 12 дітей, та 1 особу:
- сім’ї, де існувала загроза або зафіксовані випадки вчинення насильства – 4;
- переселенці з АР Крим, Донецької та Луганської областей – 3;
- члени сімей, поранених в зоні АТО – 1;
- потенційні клієнти – 1;
- одинокі матері – 1;
- особи, звільнені з місць позбавлення волі/засуджені до покарань без ПВ – 2.
За карткою утримувача послуг надано 61 соціальну послугу, з них: сім’ям з дітьми - 56; особам – 5. Під соціальним супроводом фахівців ЮМЦСССДМ перебуває 31 сім’я і 2 особи, що опинилися в СЖО, 2 дитячі будинки сімейного типу, 1 прийомна сім’я, надано 21 соціальну послугу, а також: покращено санітарно-гігієнічні умови – 1; відновлено документи – 1; підвищено виховний потенціал – 2; проінформовано з правових питань – 1.
16 липня в жіночій консультації відділенні «Клініка дружня до молоді» «Спеціалізованої медико-санітарної частини №2 Міністерства охорони здоров’я України», фахівцем із соціальної роботи здійснено прийом на основі принципів «дружнього підходу до молоді».
17 липня спеціалістом ЮМЦСССДМ здійснено прийом у консультаційному пункті ЮМЦСССДМ при пологовому відділенні ДЗ СМСЧ-2.
Зібрано та передано продукти харчування та речі сім’ї, яка переїхала з Луганської області.

Управління освіти:
14.07.2014 - Відбулась оперативна нарада із керівним складом управління освіти.
15.07.2014 - Проведена бесіда з керівним складом управління щодо ознайомлення із змістом Інструкції першочергових дій персоналу і посадових осіб у разі загрози виникнення терористичних або диверсійних актів (Виданий наказ, інструкція направлена на заклади освіти для врахування в роботі).
17.07.2014 - Прийняли участь в селекторній нараді по підготовці до опалювального сезону. Обговорений порядок участі в акції «Збери дитину до школи». 
Протягом тижня: проводилась підготовка до серпневої конференції; проведена робота в закладах освіти по боротьбі з амброзією полинолистою.
Постійно проводиться: здійснюється набір дітей у ДНЗ; перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти; робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти; обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами тощо.

Управління праці та соціального захисту населення:
Заборгованість із виплати заробітної плати по місту відсутня. Проведено 1 рейд з легалізації заробітної плати, перевірено 3 суб’єкти підприємницької діяльності, порушень не виявлено. Прийнято 31 заяву для оформлення субсидій, 37 заяв для оформлення державних соціальних допомог. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 12 малозабезпечених громадянин та складено відповідні акти. 3 особи, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 105 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська», 25 осіб проходять оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська».
16 липня прийняли участь у засіданні виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради та винесли на розгляд питання надання матеріальної допомоги з міського бюджету.
17 липня прийняли участь у засіданні комісії з питань довготривалого безробіття, яке відбулося в Южноукраїнському міському центрі зайнятості.

Служба у справах дітей:
Прийнято 26 громадян на особистих прийомах. Надано 17 консультацій. Прийняли участь у 6 судових засіданнях. Відвідали 15 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Відпрацьовані звернення громадян. Підготовлені висновки до суду. Проведений рейд «Діти вулиці». Прийняли участь у засіданні виконавчого комітету. Надано статус дитині, позбавленої батьківського піклування. Виявлена 1 дитина, яка залишена без батьківського піклування. Тимчасово влаштована в сім’ю родичів.

Відділ архітектури та містобудування:
Надання відповіді заявникам по прийнятим рішенням міської ради, виконавчого комітету, розпорядженням міського голови виконується по мірі відпрацювання. Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 4; інші листи – 2. Розгляд заяв (клопотань) від громадян та суб’єктів господарської діяльності – 3 листа. Підготовка договорів пайової участі замовників у розвиток інфраструктури міста Южноукраїнська, договорів на право користування місцями, які перебувають у комунальній власності територіальної громади міста для розміщення об’єктів зовнішньої реклами, додаткових угод – 1 договір. Підготовка проектів рішень для розгляду Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом: проекти рішень виконавчого комітету – 2; проекти рішень сесії – 0. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування – 3 громадян. Підготовка містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки – 2. Підготовка будівельних паспортів забудови земельної ділянки - 1 паспорт. Підготовка розпоряджень міського голови – 1 розпорядження. Підготовка актів готовності приміщень(квартир) до експлуатації після проведеного перепланування – 1 акт.

Відділ земельних відносин та екології:
Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 10 листів, надано 10 консультацій. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок: підготовлено договорів особистого строкового сервітуту – 3. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання виконавчого комітету та сесію міської ради – підготовлено 5 проектів рішень. 

Управління молоді, спорту та культури:
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради здійснює контроль за виконанням розпоряджень міського голови, рішень виконавчого комітету, міської ради та розпорядчих документів Миколаївської обласної державної адміністрації. Спеціалістами відділу молоді та спорту було видано 3 посвідчення багатодітної сім'ї (2 – дітям, 1- дорослим). Надійшло 1 повідомлення про вчинення насилля в сім’ях, спеціалістами управління проведено роботу з членами даної сім’ї, відповідно чинному законодавству. Проходить підготовка документів на присвоєння першої кваліфікаційної категорії тренеру-викладачу. Спеціалістами управління підготовлено документи на оплату громадських робіт для підлітків у вільний від навчання час.  
18–20 липня відбувся Чемпіонат України з футболу серед ветеранів в місті Бердянськ. Команда Южнокраїнська прийняла участь.

Управління економічного розвитку:
Надано консультації на 7 усних та 2 у телефонному режимі звернення від споживачів з питань захисту їх прав.
15.07.2014 здійснено моніторинг цін на основні продукти харчування, хліб та нафтопродукти у торговельній мережі міста.
Проведено роботу з суб’єктами господарювання, які організовують роботу дитячих атракціонів на території Меморіального комплексу щодо встановлення ними біотуалетів. Проводиться робота щодо передачі майна з комунальної та державної форм власності (в тому числі будівля «Дитячої поліклініки», дизель-генератор, транспортні засоби, будівлі). Ведеться робота з реєстраційною службою щодо отримання інформаційних довідок. Здійснюється передприватизаційна підготовка об’єктів ініційованих на включення до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які підлягають приватизації (відчуженню). Забезпечувалось виконання заходів щодо подальшої ліквідації комунального підприємства «Південсервіс». Проводиться організаційна підготовка до чергового засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська. До департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму, організаційного відділу апарату Миколаївської ОДА підготовлено та направлено соціально-економічний паспорт міста Южноукраїнська за І півріччя 2014 року. Перевірялись зміни до фінансового плану КП СКГ та зміни до фонду оплати праці КП ЖЕО.

Фінансове управління:

За період з 11.07.2014 – 17.07.2014 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 1 095,9 тис.грн., в тому числі до загального фонду 871,8 тис.грн., до спеціального фонду 224,1 тис.грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 288,5 тис.грн. З обласного бюджету у вигляді субвенцій перераховано 25,0 тис.грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатки в сумі 327,3 тис.грн. з них на: виплату заробітної плати та відпускних – 166,2 тис.грн; оплату комунальних послуг – 1,5 тис.грн., а також 151,1 тис.грн. на: оплату послуг: банку, охорони, зв’язку, Інтернету, некомунікаційних каналів; експлуатаційні видатки, вивіз та складування ТПВ, відрядження, оренда приміщень, надання оголошення в ЗМІ, страхування орендованих приміщень, публікація в газеті «Контакт», абонентська плата, квартплата та оплата електроенергії Почесних громадян міста; придбання: бензину, канцтоварів, господарських товарів та медикаментів; підтримка КУ «Інформаційне агентство «Контакт» в частині послуг друку, благоустрій міста, відшкодування за медикаменти окремій категорії громадян, компенсацію за пільговий проїзд, за виконані роботи по кап. ремонту ліфтів, навчання студента, фінансову підтримку громадських організацій, компенсацію за комунальні послуги інвалідам по зору та УБД, абонентську плату пільговій категорії громадян, відшкодування за харчування дітей до 2-х років та ВІЛ-інфікованих дітей. Також за рахунок субвенцій з державного та обласного бюджетів виплачено 9,0 тис.грн. на: заміну технічних засобів регулювання дорожнім рухом та їх установку, заміну решіток водоприймальних колодязів, компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремої категорії громадян та інші пільги ветеранам війни. До державного бюджету вилучено 413,9 тис.грн.

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево. 

Читайте також

З Днем Матері!

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

12 травня в Україні  відзначають одне з найзворушливіших свят – ДЕНЬ МАТЕРІ.  Це...

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

10.05.2024 під головуванням міського голови Валерія ОНУФРІЄНКА відбулося чергове засідання комісії з...

Про укладання колективних договорів у Южноукраїнській міській територіальній громаді станом на 01.05.2024

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На 83 підприємствах, установах та організаціях Южноукраїнської міської територіальної громади укладе...