Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Южно-українські атомники продовжують надавати допомогу українським воїнам
AA

Южно-українські атомники продовжують надавати допомогу українським воїнам

Працівники Южно-Українського енергокомплексу закупили для українських військовослужбовців чергову партію бронежилетів 4 класу захисту. Всього 30 штук. 13 з них 15 липня було передано в зону проведення АТО для доукомплектування спорядженням військовослужбовців спецпідрозділу «Скорпіон» військової частини 3044, яка несе службу з охорони об'єктів ЮУАЕС. 17 бронежилетів буде вручено добровольцям, які готуються до відправки на передову, та тим, хто вже бере участь у антитерористичній операції на сході України. Усі вони призвані Южноукраїнсько-Арбузинським об'єднаним міським військовим комісаріатом. Це вже третя партія бронежилетів, придбана колективом підприємства для українських військовослужбовців.

Збір коштів для допомоги збройним силам України у ВП ЮУАЕС ведеться централізовано з березня 2014 року. У кінці травня було ініційовано добродійну акцію «Бронежилет», беручи участь у якій працівники підприємства можуть викупити бронежилет особисто або об'єднавшись з однодумцями.

У ініціативі з допомоги українським військовим станом на початок липня взяли участь вже близько п'яти тисяч атомників, зібрано більше одного мільйона гривень. Колективом придбано та передано військовим підрозділам чохли з розвантаженнями для бронежилетів і самі бронежилети 4-го класу захисту, тепловізори, біноклі, акумуляторні батареї та запасні частини для військової автотехніки, армійське взуття та багато іншого.

Акція триває.

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...