Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Южно-українські атомники продовжують надавати допомогу українським воїнам
AA

Южно-українські атомники продовжують надавати допомогу українським воїнам

Працівники Южно-Українського енергокомплексу закупили для українських військовослужбовців чергову партію бронежилетів 4 класу захисту. Всього 30 штук. 13 з них 15 липня було передано в зону проведення АТО для доукомплектування спорядженням військовослужбовців спецпідрозділу «Скорпіон» військової частини 3044, яка несе службу з охорони об'єктів ЮУАЕС. 17 бронежилетів буде вручено добровольцям, які готуються до відправки на передову, та тим, хто вже бере участь у антитерористичній операції на сході України. Усі вони призвані Южноукраїнсько-Арбузинським об'єднаним міським військовим комісаріатом. Це вже третя партія бронежилетів, придбана колективом підприємства для українських військовослужбовців.

Збір коштів для допомоги збройним силам України у ВП ЮУАЕС ведеться централізовано з березня 2014 року. У кінці травня було ініційовано добродійну акцію «Бронежилет», беручи участь у якій працівники підприємства можуть викупити бронежилет особисто або об'єднавшись з однодумцями.

У ініціативі з допомоги українським військовим станом на початок липня взяли участь вже близько п'яти тисяч атомників, зібрано більше одного мільйона гривень. Колективом придбано та передано військовим підрозділам чохли з розвантаженнями для бронежилетів і самі бронежилети 4-го класу захисту, тепловізори, біноклі, акумуляторні батареї та запасні частини для військової автотехніки, армійське взуття та багато іншого.

Акція триває.

 

Читайте також

З Днем Матері!

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

12 травня в Україні  відзначають одне з найзворушливіших свят – ДЕНЬ МАТЕРІ.  Це...

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

10.05.2024 під головуванням міського голови Валерія ОНУФРІЄНКА відбулося чергове засідання комісії з...

Про укладання колективних договорів у Южноукраїнській міській територіальній громаді станом на 01.05.2024

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На 83 підприємствах, установах та організаціях Южноукраїнської міської територіальної громади укладе...