Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Поповнення у військовій частині, що охороняє ЮУАЕС
AA

Поповнення у військовій частині, що охороняє ЮУАЕС

10 липня до військової частини 3044, яка несе охорону Южно-Української АЕС, прибули випускники вищих навчальних закладів Національної гвардії України. Одним з головних пріоритетів у роботі з молодими офіцерами командування військової частини та керівництво ВП ЮУАЕС вважають створення належних матеріально-побутових умов. Тож для них заздалегідь були підготовлені кімнати в гуртожитку, де є все необхідне для комфортного проживання.

Успішному початку військової служби сприятиме план вводу на посаду, складений для кожного лейтенанта та закріплення кураторів з найдосвідченіших офіцерів. Після прибуття до місця служби молоді військові були представлені особовому складу.

14 липня з офіцерами-випускниками зустрілись генеральний директор ВП «Южно-Українська АЕС» Володимир Лісніченко, заступник генерального директора з фізичного захисту та режиму Іван Жебет і начальник служби фізичного захисту Василь Левицький. Під час розмови вони поцікавились першими враженнями перебування на об’єкті, що охороняється, розповіли про перспективи служби та ознайомили зі службово-бойовими завданнями, покладеними на військову частину. Представники адміністрації ВП ЮУАЕС і командування військової частини побажали молодим офіцерам сумлінної служби та наснаги в подальшій плідній праці.

Наразі новоприбулі лейтенанти перебувають на навчально-методичних зборах з офіцерами-випускниками вищих військових навчальних закладів. Вони проходять 15-17 липня при управлінні Південного територіального об'єднання Національної гвардії України. 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...